Fame Story: Δεν έγινε γυναίκα ντερμπεντέρισσα η Μαίρη – «Ήταν άβολο!»
Reality TV

Fame Story: Δεν έγινε γυναίκα ντερμπεντέρισσα η Μαίρη – «Ήταν άβολο!»

Fame Story: Δεν έγινε γυναίκα ντερμπεντέρισσα η Μαίρη – «Ήταν άβολο!»

Έντονη διαφωνία ανάμεσα στον Light και τους άλλους κριτές

«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα» ερμήνευσε η Μαίρη στην σκηνή του Fame Story, ένα τραγούδι που της αρέσει αρκετά κατά τα λεγόμενά της.

Με αέρα γυναίκας παλαιού κινηματογράφου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να ενθουσιάσει αυτή τη φορά τους κριτές.

«Καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Φωνητικά ήταν πολύ καλό αλλά ενεργειακά δεν μου άρεσε. Ένιωθα ότι θέλεις να το δώσεις αλλά για κάποιο λόγο δεν ερχόταν.

Νιώθω άβολα που πρέπει να στο πω. Βλέπω πράγματα σε σένα αλλά δεν ανοίγει αυτό το ντουλαπάκι να βγουν έξω», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του είπε: «Φωνητικά ήταν άρτιο αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν σαν να ήσουν αμήχανη. Τραγουδιστικά ήσουν άρτια».

«Ήσουν πολύ αγχωμένη, φαινόταν! Όταν έκανες μια στροφούλα είπα “δώστε το ρε παιδί μου”. Ένιωθα σαν να είμαι σε άλλη εκπομπή. Δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι σαν μια γυναίκα του ’50. Έπρεπε να χορεύεις, να τα σπας. Προσπαθούσες να κάνεις μια άλλη γυναίκα, μιας άλλης εποχής», πρόσθεσε η Ελένη Φουρέιρα.

Με τον Light να καταλήγει: «Η Μαίρη αυτή τη βδομάδα φάνηκε να μιμείται μια τραγουδίστρια άλλης εποχής. Αλλά αυτό δεν ήταν το ζητούμενο; Ζητάμε από μια νέα κοπέλα να τραγουδήσει ένα τραγούδι απολίθωμα και το ζητούμενο του σόου; Ο νικητής που θα βγάλουμε από αυτό το σόου θα πρέπει να είναι ένα παιδί που θα γίνει ποπ σταρ ή λαϊκός σταρ το 2024. Το πόσο καλά θα πει την Ντερμπεντέρισσα είναι παράταιρο».

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Αποκάλυψη η Andrew – «Θα μας τρελάνεις; Το έσκισες απόψε»