Fame Story: Ένταση Light – Ρέμου για Elvis Presley και στη μέση ο Γιάννης – «Ήταν κραυγαλέο ότι…»
Reality TV

Fame Story: Ένταση Light – Ρέμου για Elvis Presley και στη μέση ο Γιάννης – «Ήταν κραυγαλέο ότι…»

Fame Story: Ένταση Light – Ρέμου για Elvis Presley και στη μέση ο Γιάννης – «Ήταν κραυγαλέο ότι…»

Έξω από τα νερά του και με μεγάλη αμηχανία ο Γιάννης επί σκηνής

Με ένα τραγούδι έξω από τα νερά του εμφανίστηκε στην σκηνή του Fame Story, ο Γιάννης, αφού ερμήνευσε Elvis Presley.

Παρότι ήταν στα αγγλικά, προσπάθησε να το φέρει εις πέρας και να ικανοποιήσει την κριτική επιτροπή.

«Δεν ένιωθα άβολα. Ήσουν πολύ χαλαρός και αυτό σου βγήκε σε ωραία ερμηνεία. Αυτό όλο που έδωσες στο τραγούδι, δώσε το και σε δικό σου ρεπερτόριο. Έδωσες καλή ενέργεια. Δεν ένιωσα άβολα που το περίμενα. Ο Γιάννης έχει ταλέντο, έχει χροιά αλλά σπαταλάτε σε πράγματα που δεν είναι ο σκοπός που ήρθε εδώ», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Ελένη Φουρέιρα, πρόσθεσε: «Αγχώθηκα. Καταλαβαίνω ότι η προφορά σου δεν είναι καλή. Ξέρουμε το ταλέντο του, τις δυνατότητές σου. Έκανες μια καλή προσπάθεια για κάτι που είναι έξω από τα νερά σου. Θέλω να σου πω μπράβο γιατί με αξιοπρέπεια στάθηκες σε αυτό το τραγούδι και το κατάφερες όσο καλύτερα μπορούσες».

«Το πρόσημο είναι θετικό και για μένα. Στάθηκες αξιοπρεπώς στην σκηνή. Δεν θα κολλήσω στις προφορές και αυτά. Αυτό που αντιλήφθηκα είναι ότι ήσουν σφιγμένος, αγχωμένος, μαγκωμένος και δεν μπόρεσες να το ξεπεράσεις στην σκηνή. Ήταν πασιφανές ότι ένιωθες άβολα. Ήταν πολύ κραυγαλέο ότι ένιωθες άβολα. Έφαγες και μια κοτσίδα κάποια στιγμή αλλά συνέχισες. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το ρεπερτόριό σου. Για μένα είσαι λίγο πάνω από το μέτριο», συνέχισε ο Light.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Σε χάρηκα, μου κάνεις και ένα φιζίκ σαν τον Έλβις. Νιώθω ότι δεν το χάρηκες, είχες στο μυαλό σου να θυμηθείς τα λόγια. Έχεις μια καλή φωνή, οι νότες σου ήταν άψογες. Ουσιαστικά ήσουν πολύ καλά τονικός! Αλλά ήθελα να σε δω να φοράς τον ρόλο του Έλβις».

Η ένταση ανέβηκε για λίγο ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Light αφού έπεσαν στο τραπέζι πληροφορίες που «καίνε» τον βασιλιά του Rock n’ Roll.

Διαβάστε επίσης

Fame Story: «Η ψυχή σου έχει δημοτικό τραγούδι» – Συγκίνηση με τους παππούδες του Τίτου