Fame Story: Εντυπωσίασε ο Φειδίας με την εμφάνισή του – «Είσαι το πουλέν μου, τι να κάνουμε;»
Reality TV

Fame Story: Εντυπωσίασε ο Φειδίας με την εμφάνισή του – «Είσαι το πουλέν μου, τι να κάνουμε;»

Fame Story: Εντυπωσίασε ο Φειδίας με την εμφάνισή του – «Είσαι το πουλέν μου, τι να κάνουμε;»

Στα δύο χωρίστηκε η κριτική επιτροπή

Ένα διαφορετικό κομμάτι θα ερμηνεύσει ο Φειδίας από αυτά που είχε συνηθίσει μέχρι στιγμής στο Fame Story.

Ερμηνεύοντας το Impossible του James Arthur είναι έτοιμος να εντυπωσιάσει τόσο το κοινό όσο και τους κριτές.

«Είσαι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης, ένας σπουδαστής που δεν σε έχουμε βγάλει υποψήφιο μέχρι τώρα. Μπήκες σε ένα καλό επίπεδο, εξελίχθηκες αλλά νιώθω στα τελευταία live ότι δεν το πήγες παρακάτω. Σήμερα ήταν μια μπαλάντα, ήσουν καλός αλλά ήταν σαν να αγκομαχούσες. Έκλεισα τα μάτια και άκουσα μια προσπάθεια. Δεν μου ήρθε το συναίσθημα. Έτσι το άκουσα, έτσι το ένιωσα. Σκηνικά δεν έχεις θέμα», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Για μένα ήταν μια καλή ερμηνεία μέχρι που έφτασες στο τελευταίο ρεφρέν που έγινε μια τέλεια ερμηνεία. Με εντυπωσίασε. Είδα τη φωνή σου, το συναίσθημά σου, με κέρδισε. Ίσως ήταν καλύτερο από τον τραγουδιστή. Το τελευταίο ρεφρέν έβγαλε το συναίσθημα που ήθελα, με ανατρίχιασε. Η διαδρομή ήταν επαρκής αλλά το φινάλε ήταν “βγάζω το καπέλο”», πρόσθεσε ο Light.

Η Ελένη Φουρέιρα από την πλευρά της ανέφερε: «Αυτό το τραγούδι έχει ένα τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Έχει ένα ρεφρέν γρήγορα. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα που την παίρνει την ανάσα; Εμένα μου άρεσες πολύ. Ας είσαι το πουλέν μου, τι να κάνουμε τώρα; Το ερμήνευσες συγκλονιστικά, είμαι πολύ χαρούμενη. Ήμουν έτοιμη να κλάψω. Το ένιωθα ότι το ένιωθες».

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Είσαι γεννημένος καλλιτέχνης και ήρθες στον κόσμο να υπηρετήσεις το τραγούδι και ό,τι σε εκφράζει. Ο James Arthur είναι ένας πολύ σκληρός και με δυναμισμό τραγουδιστής. Θα τολμήσω να πω, γιατί έχεις πιο ψηλές νότες, μου ήταν λίγο υποτονικό. Ήταν μια καλή σου στιγμή αλλά για μένα θα ήθελα να σε νιώσω πιο agressive».

Διαβάστε επίσης

Fame Story: «Για την Άννα που κρατάμε τις μασέλες μας σήμερα ήμασταν καλούτσικα»