Fame Story: Η οικειοθελής αποχώρηση, η επιστροφή και το στίγμα που άφησε ο Νίνο στη μουσική ακαδημία
Reality TV

Fame Story: Η οικειοθελής αποχώρηση, η επιστροφή και το στίγμα που άφησε ο Νίνο στη μουσική ακαδημία

Fame Story: Η οικειοθελής αποχώρηση, η επιστροφή και το στίγμα που άφησε ο Νίνο στη μουσική ακαδημία

Ένα από τα φαβορί που κατέκτησε την πρώτη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών

Το Fame Story επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR πιο ανανεωμένο από ποτέ και έτοιμο να αναδείξει τα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Η εκπαίδευση θα είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες.

Social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, η μουσική Ακαδημία θα έχει μια διαφορετική νότα, αφού η αμεσότητά του και το χιούμορ του θα δέσουν αρμονικά.

Ακούγοντας όμως ότι επιστρέφει το Fame Story, ένα από τα ονόματα που έρχονται στο μυαλό είναι και ο Νίνο, ο οποίος άφησε για τα καλά το στίγμα του.

Ο τραγουδιστής ήταν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, με τις κοπέλες να «σφάζονται» για χάρη του και το πλατό να «γκρεμίζεται» από τις φωνές.

Ωστόσο, όσο βρισκόταν στη μουσική Ακαδημία πέρασε από διάφορα στάδια, ανάμεσα στα οποία ήταν και η οικειοθελής αποχώρηση.

Μεταξύ άλλων, ο Νίνο είχε και αστείες στιγμές μέσα στο σπίτι, με τους συμπαίκτες του να φροντίζουν να του κάνουν συνεχώς πειράγματα.

Γρηγόρης Πετράκος και Θάνος Πετρέλης τον αφήνουν να «καίγεται» στο ζουμί του, με τον Νίνο να δείχνει φανερά την ενόχλησή του.

Μία από τις πρόβες του με τη Φωτεινή και την ενόχλησή του με τη Τζούλι Μασίνο, όταν του έκανε παρατηρήσεις.

Αν και έφυγε από τις πρόβες, λίγο αργότερα επέστρεψε, ζήτησε συγγνώμη και εξομολογήθηκε πώς περνούσε δύσκολα για μέρες.

Βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση μαζί με τον Νότη Χριστοδούλου, με το κοινό να αποφασίζει να φύγει εν τέλει από το σπίτι.

Αν και είχε αρκετό κόσμο που τον στήριζε, ο Νότης κατάφερε να παραμείνει και μάλιστα να κερδίσει και το παιχνίδι.

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες στο famestory.gr