Fame Story: Η θεαματική έναρξη και η συγκίνηση του Νίκου Κοκλώνη
Reality TV

Fame Story: Η θεαματική έναρξη και η συγκίνηση του Νίκου Κοκλώνη

Fame Story: Η θεαματική έναρξη και η συγκίνηση του Νίκου Κοκλώνη

Η Μουσική Ακαδημία επέστρεψε!

Ύστερα από 21 χρόνια το Fame Story επέστρεψε απόψε μέσα από τη συχνότητα του Star πλήρως ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο!

Η Μουσική Ακαδημία άνοιξε ξανά τις πόρτες της αυτή τη φορά με την υπογραφή της Barking Well Media και παρουσιαστή τον «βασιλιά» της ψυχαγωγίας, Νίκο Κοκλώνη, σε ένα πρώτο live γεμάτο θέαμα και ανατροπές.

Στον νέο κύκλο του Fame Story η εκπαίδευση θα είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες.

Social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality.

Πλαισιωμένος από ένα εκπληκτικό μπαλέτο έκανε την εμφάνισή του και αμέσως μετά καλησπέρισε το κοινό.

«Είναι γεγονός, Fame Story live Show. Είμαστε εδώ δεν το πιστεύω, έχω λίγο τρακ. Ερχόμαστε με φόρα και σας το υπόσχομαι θα είναι συναρπαστικό».

«Είμαι συγκινημένος μετά τις κορυφαίες μορφές που έχουν παρουσιάσει το Fame Story, τη Ναταλία Γερμανού, τον Αντρέα Μικρούτσικο, την Τατιάνα Στεφανίδου και τη Σοφία Αλιμπέρτη είναι συγκινητικό να είμαι ο παρουσιαστής της νέας εποχής».

Αμέσως μετά υποδέχτηκε τους τέσσερις κριτές του talent show, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.