Fame Story: Ξέχασε την πρώτη φράση αλλά εστίασαν στη χροιά του – «Ήσουν πιο ένρινος νομίζω»
Reality TV

Fame Story: Ξέχασε την πρώτη φράση αλλά εστίασαν στη χροιά του – «Ήσουν πιο ένρινος νομίζω»

Fame Story: Ξέχασε την πρώτη φράση αλλά εστίασαν στη χροιά του – «Ήσουν πιο ένρινος νομίζω»

Διχασμένοι οι κριτές με την εμφάνισή του αφού δεν το απογείωσε όπως περίμενε

Μία από τις ωραιότερες εβδομάδες πέρασε ο Δημήτρης Κλειδάς στο Fame Story αφού επιλέχθηκε ο καλύτερος σπουδαστής της εβδομάδας.

Μάλιστα, το έπαθλό του ήταν ένα δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα με την οποία και συζήτησαν για όλα!

Αυτή τη βραδιά, ταξιδεύουμε στο παρελθόν και τον ακούμε να ερμηνεύει Μιχάλη Χατζηγιάννη και το Δεν έχω χρόνο!

«Σήμερα είδα έναν Δημήτρη πολύ άνετο με τις κινήσεις του. Δεν πειράζει που έχασες την πρώτη φράση. Καλά έκανες και συνέχισες! Από τη μέση και μετά το απογείωσες γιατί σου έφυγε το άγχος. Ειδικά για το τελευταίο ρεφρέν σου είναι ο λόγος που είμαι εδώ για σένα! Ήθελα το σημείο που θα απελευθερωθεί και με κέρδισες! Χαίρομαι που το έδωσες», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Light πρόσθεσε: «Κινησιολογικά μου αρέσει, είναι ελεύθερος! Μου άρεσε αυτό που είδα αλλά δεν ήσουν κακός. Δεν ήσουν στο επίπεδο που σε έχω συνηθίσει. Είχε κάποια ωραία γυρίσματα στο ρεφρέν. Πέρα από αυτό δεν ξέρω τι ήταν αυτό που δεν το πέρασε στο επόμενο επίπεδο. Δεν φάνηκε αγχωμένος. Μπορούσες και καλύτερα. Μου φάνηκες περισσότερο ένρινος».

«Μπορεί να το είπες σωστά αλλά σαν χροιά δεν μου έκατσε. Δεν μπορώ να πω ότι φωνητικά δεν ήσουν καλός. Το κέντησες σε κάποια σημεία αλλά κινησιολογικά θα ήθελα να δώσεις λίγο παραπάνω. Σαν χροιά δεν σου έκατσε αλλά φωνητικά ήσουν καλός», συνέχισε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Αντώνης Ρέμος κατέληξε: «Ενώ φανταζόμουν ότι αυτό το κομμάτι θα ήταν κουτί πάνω σου, ίσως ένιωθες μια σιγουριά. Δεν σου πήγαινε και τόσο πολύ. Το είπες ολόσωστα, τονικά ήταν ολόσωστο αλλά δεν σου έκατσε πάνω σου. Σου ταιριάζουν πιο πολύ τραγούδια του Βαρδή, του Πάριου. Εδώ δεν μας άγγιξε όπως θα θέλαμε. Έχουμε από όλους απαιτήσεις και από σήμερα και πέρα θα φεύγουν δύο άτομα και στο τέλος θα μείνουν αυτοί που είναι να μείνουν».

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Αντώνης Ρέμος «εναντίον» όλων για την Ελεάννα – «Εγώ άλλα πράγματα άκουσα»