Fame Story: Οι στιγμές της Καλομοίρας στη μουσική Ακαδημία, τα «μαρίδια» και η ιστορική νίκη της
Reality TV

Fame Story: Οι στιγμές της Καλομοίρας στη μουσική Ακαδημία, τα «μαρίδια» και η ιστορική νίκη της

Fame Story: Οι στιγμές της Καλομοίρας στη μουσική Ακαδημία, τα «μαρίδια» και η ιστορική νίκη της

Από τις οντισιόν μέχρι και τη μεγάλη νίκη

Το Fame Story επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν πιο ανανεωμένο από ποτέ μέσα από τη συχνότητα του STAR, έτοιμο να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι.

Η εκπαίδευση θα είναι εμπλουτισμένη με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες.

Social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του Fame Story να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality!

Με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, η μουσική Ακαδημία θα έχει μια διαφορετική νότα, αφού η αμεσότητά του και το χιούμορ του θα δέσουν αρμονικά.

Η Καλομοίρα έχει συνδεθεί απόλυτα με το Fame Story αφού ήταν η νικήτρια τη χρονολογία 2004-2005.

Η επιστροφή της στην Ελλάδα ξύπνησε μνήμες από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, όταν ήταν ακόμη 19 χρονών, μιλούσε σπαστά ελληνικά και είχε δώσε όρκο πώς σε τρεις μήνες θα μιλάει καλύτερα από τους κριτές.

Πάμε να θυμηθούμε κάποιες από τις στιγμές της στη μουσική Ακαδημία!

Η πρώτη της οντισιόν

Μαζί με τη βοήθεια του Κώστα Καραφώτη και του μπουζουκιού ζητούσε από την παραγωγή να την αφήσουν να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Ο κ. Γούναρης της μιλά για έναν από τους φαν της που του ζήτησε να του την γνωρίσει. Μάλιστα, ο εν λόγω νεαρός είχε και μηχανάκι, με την Καλομοίρα να «τρελαίνεται».

«Είχε και μηχανάκι; Με σκοτώνεις τώρα», του είπε χαριτολογώντας, με τους συμπαίκτες της να απολαμβάνουν τις χαριτωμένες αντιδράσεις της.

Το περιβόητο «Μαρίδια και τυρί»

Μαζί με τη Σαββίνα είχαν να ερμηνεύσουν το «Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ». Προσπαθούσε να το πει όσο πιο «γυναικεία» μπορούσε μόνο που…υπήρχαν δύσκολες λέξεις.

Τόσο τα «μαρίδια» όσο και το «μπορμπουράρ» άφησαν εποχή και την ακολουθούν μέχρι και σήμερα.

Ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη ερμηνεύει το «Νιάου, βρε γατούλα»

Η ιστορική νίκη της

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες στο famestory.gr