Fame Story: Σώθηκε από το κοινό ο Φειδίας αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές – «Δεν θα κέρδιζες με αυτό…»
Reality TV

Fame Story: Σώθηκε από το κοινό ο Φειδίας αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές – «Δεν θα κέρδιζες με αυτό…»

Fame Story: Σώθηκε από το κοινό ο Φειδίας αλλά δεν εντυπωσίασε τους κριτές – «Δεν θα κέρδιζες με αυτό…»

Ο Φειδίας έχει θέσει ψηλά τον πήχη αλλά δεν είχε εμφάνιση τελικού

Υποψήφιος ήταν αυτή την εβδομάδα ο Φειδίας στο Fame Story αλλά το κοινό ψήφισε και αποφάσισε να τον σώσει και να του δώσει την ασυλία.

Ο σπουδαστής ανέβηκε πρώτος στην σκηνή και ερμήνευσε Σάκη Ρουβά και το Σε θέλω, το οποίο και πρόβαρε αρκετά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή του;

«Δεν είναι τυχαίο που δεν είχες βγει ποτέ υποψήφιος και μόλις μπήκες βγήκες. Είναι σημαντικό που πας τελικό! Ήσουν συνεπής σε αυτό που έκανες, ο Σάκης Ρουβάς σου ταιριάζει σαν ρεπερτόριο και με αυτό πας τελικό. Είναι πάνω σου, η προοπτική για σένα μετά το παιχνίδι είναι μεγάλη. Ετοιμάσου, βάλε τα δυνατά σου και να αποδείξεις ότι αξίζει που έφτασες στο τελικό και αυτό που θα σου έρθει», είπε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Είσαι ένας φτιαγμένος ποπ σταρ, στέκεσαι επάξια στην σκηνή. Δεν έχω κάτι αρνητικό να σου πω για σήμερα. Δεν ξέρω αν δεν με συγκινεί το τραγούδι σαν τραγούδι. Δεν πετάω την σκούφια μας. Έχουμε κάνει καμιά κριτική στο παρελθόν ότι θα ήταν νικητήρια παράσταση και αυτό δεν ήταν. Δεν θα κέρδιζε το σόου με αυτό για μένα. Εύχομαι στον τελικό να έρθεις με το 1000% σου», πρόσθεσε ο Light.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια που πρώτη φορά βγήκες στον τάκο και ο κόσμος σε αγαπάει και σε στηρίζει. Είσαι ένα pop idol και όλες τις περγαμηνές για να κάνεις μια πορεία και μακάρι λαμπρή. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τραγούδησες ένα τόνο χαμηλότερα. Αν το έλεγες στον τόνο του θα είχε άλλη ενέργεια. Έχασε το νεύρο, ήταν λίγο νωχελικό. Θέλω στον τελικό να φτάσεις στα όριά σου».

Η Ελένη Φουρέιρα κατέληξε: «Κάποια τραγούδια δεν γίνεται να αλλάξεις τον τόνο. Το συγκεκριμένο τραγούδι έχασε όλη τη δυναμική του. Είσαι ένας επαγγελματίας, σου δίνεται αυτή η χορογραφία που δεν ξεσπάς κάπου. Περιμέναμε να σκάσει κάπου και δεν έσκασε. Εσύ έκανες αυτό που σου δόθηκε και το έκανες πολύ καλά. Για το ταλέντο που έχει, το υπόλοιπο δεν τον βοήθησε».

Διαβάστε επίσης

Fame Story – Ημιτελικός: Εντυπωσιακή έναρξη με λάμψη και υπερθέαμα – Ποιος πέρασε απευθείας στον μεγάλο τελικό;