Fame Story – Στεφανία Ρίζου: «Τα παιδιά έχουν “σπάσει” και “λυγίσει” στα χέρια μου»
Reality TV

Fame Story – Στεφανία Ρίζου: «Τα παιδιά έχουν “σπάσει” και “λυγίσει” στα χέρια μου»

Fame Story – Στεφανία Ρίζου: «Τα παιδιά έχουν “σπάσει” και “λυγίσει” στα χέρια μου»

Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη μουσική Ακαδημία αλλά και τη σχέση της με τους σπουδαστές

Η Στεφανία Ρίζου, η vocal coach του Fame Story, μίλησε στο okmag.gr για το πώς ήρθε η πρόταση, ποιες είναι οι πιο δυνατές στιγμές της στην Ακαδημία αλλά και όσα θέλει να διδάξει στους διαγωνιζόμενους και εν δυνάμει συναδέλφους της, όπως τους αποκαλεί.

Πώς ήρθε η πρόταση για να συμμετέχετε στο Fame Story ως καθηγήτρια;

Η πρόταση ήρθε μέσω της συνεργασίας με την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη από τη συμμετοχή μου στο J2US. Εκεί συμμετείχα ως διαγωνιζόμενη – coach με τον Γιώργο Κοψιδά. δεδομένου ότι είναι η ίδια εταιρεία παραγωγής και το Fame Story είναι το νέο πρότζεκτ που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, μου έγινε η πρόταση από όταν ήμασταν ακόμη στο J2US.

Έχει υπάρξει ως τώρα κάποια δυνατή στιγμή που θα τη θυμάστε;

Είναι νωρίς ακόμη για κάποιες πολύ δυνατές στιγμές. Τουλάχιστον για εμάς που μπαίνουμε στην Ακαδημία για συγκεκριμένο χρόνο. Τα παιδιά σίγουρα έχουν ζήσει μεταξύ τους δυνατές στιγμές. Υπάρχουν φορές που στο Fame Story υπάρχουν παιδιά που «σπάνε» και «λυγίζουν».

Όταν είσαι μακριά από την οικογένειά σου και δεν έχει επικοινωνία μαζί τους, με τους φίλους σου και τα social, είναι και αυτό μια δοκιμασία για τα παιδιά. Μια – δυο φορές που έχουν «σπάσει» και «λυγίσει» στα χέρια μου, Είναι μια στιγμή που σε δένει με τα παιδιά. Με την ΄Άντριου έχουμε κάνει τέτοιες συζητήσεις.

Ο Σωτήρης μου έχει πει κάποια πράγματα. γενικά αυτές τις στιγμές τις κρατώ γιατί είναι πολύ ανθρώπινες και ζεστές.

Για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη επισκεφθείτε το okmag.gr