Fame Story: Συγκίνησε ο «δωρικός» Γιάννης – «Αν ζούσε ο Αντώνης Βαρδής, θα…»
Reality TV

Fame Story: Συγκίνησε ο «δωρικός» Γιάννης – «Αν ζούσε ο Αντώνης Βαρδής, θα…»

Fame Story: Συγκίνησε ο «δωρικός» Γιάννης – «Αν ζούσε ο Αντώνης Βαρδής, θα…»

Εντελώς διαφορετικός από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει απόψε

Στον πρώτο ημιτελικό του Fame Story ο Γιάννης ανέβηκε στο stage έτοιμος να τα δώσει όλα με Αντώνη Ρέμο!

Στο αποψινό απαιτητικό act τραγούδησε το «Δυο ψέματα» θέλοντας να εντυπωσιάσει τους κριτές και κυρίως τη φωνή πίσω από το κομμάτι.

Για πρώτη φορά έβαλε ψυχή στην ερμηνεία του γεγονός που ενθουσίασε την επιτροπή όπως είχε ενθουσιάσει και τους καθηγητές τους στις πρόβες.

Ο Γιάννης εξήγησε ότι διάλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον και ότι το αφιερώνει κάπου χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Πολύ ωραία, δωρική ερμηνεία. Όση ώρα τραγουδούσε, νοητά είχε γυρίσει προς τον Αντώνη Ρέμο. Είχε γυρίσει σαν πυξίδα… Ήταν συγκινητική η ερμηνεία σου» σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά «Όταν ξεκίνησες είπα “εντάξει κατάλαβα γιατί το διάλεξε αυτό το τραγούδι”. Κάποια στιγμή πριν από το bridge σου έφυγε μία νότα και αγχώθηκες ενώ δεν έκανες κάποιο λάθος μετά από αυτό δεν συνέχισες με την ίδια δυναμική. Όταν έχασες τη νοτούλα και εσύ συνειδητοποίησες ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα και δεν μπόρεσες να το απογειώσεις».

Η Ελένη Φουρέιρα διαφώνησε όμως. «Διαφωνώ γιατί αυτός είσαι. Αυτός ο τραγουδιστής είσαι, ήσουν άλλος Γιάννης σήμερα, δεν έκανες τρέλες, δεν φώναζες».

Πώς και πώς περίμενε ο Γιάννης την κριτική του Αντώνη Ρέμου ο οποίος επεσήμανε ότι «έχω να σου πω και ωραία πράγματα και λιγότερο ωραία. Θα συμφωνήσω με Light. Από εκεί και πέρα σε γενική εικόνα ήταν μία καλή σου εμφάνιση».

«Το τραγούδι αυτό είναι του Αντώνη Βαρδή και του Βασίλη Γιαννόπουλου. Είμαι σίγουρος ότι αν ζούσε ο Αντώνης Βαρδής το κινητό μου μπορεί να είχε ένα μήνυμα  που θα έγραφε “να κάνουμε ένα δωράκι στο παιδί αυτό;”» είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ενώ συνέχισε με μία πρόταση συνεργασίας στον παίκτη του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Μάγεψε ο Τίτος α λα Frank Sinatra – «Τον δικαίωσες! Ήταν σαν να ήπιες σφηνάκι χρυσού και…»