Friends: Και όμως, το διαμέρισμα της Monica είναι τώρα στο Booking.com!
Reality TV

Friends: Και όμως, το διαμέρισμα της Monica είναι τώρα στο Booking.com!

Friends: Και όμως, το διαμέρισμα της Monica είναι τώρα στο Booking.com!

Και έχει ανοίξει τις πόρτες του για τους φαν της αγαπημένης σειράς

Μία ευκαιρία once in a lifetime προσφέρουν οι Booking.com και The Friends Experience στους φανατικούς θαυμαστές των Friends!

Αν είσαι από αυτούς που έχουν δει την πιο δημοφιλή σειρά των τελευταίων δεκαετιών εκατοντάδες φορές στο replay, αν ήθελες να είσαι κι εσύ κάποια στιγμή στη ζωή σου ένα «φιλαράκι«» από τη διάσημη παρέα του HBO και αν ξέρεις τις ατάκες προτού τις ξεστομίσει το καστ στα επεισόδια, τότε σίγουρα θα ήθελες να περάσεις και μία βραδιά στο iconic διαμέρισμα της Monica που έδινε ραντεβού το πασίγνωστο παρεάκι επί 10 χρόνια.

Και τώρα μπορείς, με κόστος μόλις 19,94 δολάρια τη βραδιά προς τιμήν της 25ης επετείου για την πρεμιέρα τη σειράς αλλά θα πρέπει να βιαστείς καθώς η Booking.com θα ξεκινήσει να δέχεται κρατήσεις την 21η Μαΐου στις 10 το πρωί και το διαμέρισμα θα είναι διαθέσιμο για μόνο δύο νύχτες, στις 23 και 24 Μαΐου.

Έτσι, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να καθίσεις στον αναπαυτικό καναπέ της Monica, να «βουλιάξεις» στις δερμάτινες πολυθρόνες του Joey και του Chandler, να κρυφοκοιτάξεις από το ματάκι της περίφημης μοβ πόρτας, και φυσικά να βγάλεις ένα σωρό φωτογραφίες με πολλά ακόμη αυθεντικά αντικείμενα του πιο αγαπητού sitcom.

Τι περιμένεις, λοιπόν (εκτός από μία προσφορά στα αεροπορικά για ΗΠΑ);