Game Of Chefs: «Άφωνος» ο Άγγελος Λάντος – Παίκτρια αποχώρησε χωρίς καν να τον χαιρετήσει
Reality TV

Game Of Chefs: «Άφωνος» ο Άγγελος Λάντος – Παίκτρια αποχώρησε χωρίς καν να τον χαιρετήσει

Game Of Chefs: «Άφωνος» ο Άγγελος Λάντος – Παίκτρια αποχώρησε χωρίς καν να τον χαιρετήσει

Μια ανάσα πριν από τους τελικούς βρίσκεται το Game Of Chefs και σήμετα ήταν η τελευταία ατομική διαδικασία αποχώρησης των Kitchen Battles.

Από αυτρή, προέκυψαν οι παίκτες που θα βρεθούν στο ημιτελικό.

Στη χθεσινή 2η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδα, το θέμα της οποίας ήταν η γαλλική κουζίνα, νικήτρια ήταν η ομάδα του Άγγελου Λάντου με 5 ψήφους. Η ομάδα του Άνταμ Κοντοβά πήρε 4 ψήφους και η ομάδα του Βασίλη Μουρατίδη 2 ψήφους.

Στη σημερινή ατομική δοκιμασία αποχώρησης, μαγείρεψαν όλοι οι παίκτες και από τις τρεις ομάδες, εκτός από τον Φραγκίσκο Μπαλαρίνη, από την ΓΚΡΙ ΟΜΑΔΑ, που πήρε την ασυλία, από τον Άγγελο Λάντο, γιατί η ομάδα του κέρδισε στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία.

Ο Φραγκίσκος Μπαλαρίνης είναι ο πρώτος που εξασφάλισε μια θέση στον ημιτελικό.

Η Ντορέττα ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους πως πρέπει να φτιάξουν ένα αλμυρό φοντύ, το οποίο θα συνοδεύεται από κροκέτες από ψάρι, κρέας και λαχανικά.

Στο τέλος της δοκιμασίας, οι παίκτες τοποθέτησαν τα πιάτα τους στον ιμάντα μεταφοράς και τα κάλυψαν με τις καμπάνες. Τα πιάτα μεταφέρθηκαν μπροστά στους 3 σεφ. Ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς έκρινα και βαθμολόγησαν , χωρίς να ξέρουν σε ποιους ανήκουν τα πιάτα, ενώ ο ένας δεν γνώριζε τη βαθμολογία του άλλου.

Σε αυτή τη φάση, υπήρχε το ρίσκο να κρίνουν αρνητικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην ομάδα τους και θετικά το πιάτο διαγωνιζόμενου που ανήκει στην αντίπαλη ομάδα.

Από το Game Of Chefs αποχώρησε τελικά η Άντζελα Παπαβασιλείου, η οποία δεν θέλησε καν να χαιρετήσει τον σεφ της.

«Έχω χάσει τα λόγια μου… Έχω χάσει τα λόγια μου… Οκ, φτάσαμε ως εδώ , το παλέψαμε, προσπαθήσαμε και σίγουρα δεν ήθελα να συμβεί αυτό» είπε ο Άγγελος Λάντος και συνέχισε:

«Έφυγε αστραπή! Ούτε να την αγκαλιάσω, ούτε να την χαιρετήσω, ούτε να μιλήσουμε. Έφυγε. Που σε κάθε αποχώρηση έχουμε μια προσωπική συνομιλία με τον καθένα που φεύγει. Η Άντζελα όμως έφυγε».

Εκτός από την Άντζελα αποχώρησε και ο Γιώργος Καπενεκάκης.