Game of Chefs: Ποιος κέρδισε τα 50 χιλιάδες ευρώ;
Reality TV

Game of Chefs: Ποιος κέρδισε τα 50 χιλιάδες ευρώ;

Game of Chefs: Ποιος κέρδισε τα 50 χιλιάδες ευρώ;

Οι τρεις φιναλίστ, ο Άγγελος Σακάι, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης και ο Γιώργος Μπερκάκης μαγείρεψαν για τελευταία φορά

Tο Game of Chefs ολοκληρώθηκε και οι τρεις φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι τρεις φιναλίστ, ο Άγγελος Σακάι, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης και ο Γιώργος Μπερκάκης επιστράτευσαν τις μαγειρικές τους γνώσεις και το ταλέντο τους για να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά πιάτα, με στόχο την πρώτη θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε σε τρεις φάσεις καθώς μαγείρεψαν τρία διαφορετικά πιάτα: ορεκτικό, κυρίως και γλυκό.

Οι προσπάθειές τους αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από 14 γευσιγνώστες που είναι διακεκριμένοι σεφ, σομελιέ, δημοσιογράφοι, κριτικοί εστιατορίων και food bloggers: Παλαχούρας Απόστολος, Βαγιωνάς Γιώργος, Fahd Αλέξανδρος Hassan Kassem, Κίκης Γρηγόρης, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πεδιαδιτάκης Σπύρος, Σκλαβενίτης Άρης, Παμπόρης Δημήτρης, Βλαντίκας Κωσταντίνος, Σκοτίδας Πέτρος, Δαρειώτη Νανά, Στυλιανουδάκης Γιώργος, Χέλμης Γρηγόρης, Βαλλάτος Φώτης.

Έπειτα, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού Άγγελος Λάντος, Άνταμ Κόντοβας και Βασίλης Μουρατίδης δοκίμασαν και αυτοί τα πιάτα των παικτών.

Η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε τον νικητή του Game of Chefs.

Ο παίκτης, που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, είναι ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης.