Γιώργος Καράβας: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM;
Reality TV

Γιώργος Καράβας: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM;

Γιώργος Καράβας: Πώς σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM;

Γνώριζε αυτήν την εξέλιξη;

Στην τηλεοπτική είδηση της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το GNTM αναφέρθηκε και η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου να περιγράφει όλο το παρασκήνιο αυτής της εξέλιξης, η οποία μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ήταν γνωστή.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής και διαβάσατε και στο Znews.gr τα απαιτητικά γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι για τον νέο κύκλο του GNTM, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ζωντανό και να παρουσιάσει το Dancing with the stars φαίνεται πως οδήγησαν τη Βίκυ Καγιά στην αποχώρηση από το επιτυχημένο ριάλιτι του Star.

Από την Πέμπτη βράδυ, που κυκλοφόρησε και το δελτίο Τύπου του καναλιού, οι άνθρωποι του σταθμού είναι σε πυρετώδεις συσκέψεις για την αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά, χωρίς να έχει ληφθεί ακόμη κάποια απόφαση. Όσον αφορά, μάλιστα, στα σενάρια να επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM η πλευρά του Alpha τα διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας πως έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την παρουσιάστρια, ενώ και από το Star φαίνεται να ψάχνουν ένα νέο πρόσωπο για τη θέση του κριτή.

Όλα φυσικά είναι υπό συζήτηση.

https://streamable.com/wsf32u

Ποια ήταν όμως, η αντίδραση του Γιώργου Καράβα στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM. Η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και ο Γρηγόρης Μπάκα συνάντησαν  το γοητευτικό μοντέλο που αποκάλυψε: «Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα. Θα είναι μια χρονιά με πολλές ωραίες εκπλήξεις. Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πώς και γιατί έγινε. Τα κριτήρια τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει κι εγώ τη σέβομαι απόλυτα. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM που θα είναι λαμπρό».

Και συνέχισε: «Σαφέστατα θα μου λείψει. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν το γνώριζα. Το έμαθα λίγο πριν να βγει το δελτίο Τύπου του καναλιού. Φαντάζομαι θα βγει μια επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου και θα τα μάθετε όλα όταν και όπως πρέπει».

Τέλος είπε: «Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις στο GNTM. Μέχρι κι εγώ έμεινα έκπληκτος με αυτά που θα δούμε».

https://streamable.com/mt5ouk