Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου»
Reality TV

Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου»

Γιώργος Κοψιδάς: «Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου»

Τι είπε για τη «δωροδοκία» σε Κόρο και Ασημακόπουλο και την κόντρα με τη Σοφία

Για όλους και για όλα όσα έγιναν στο Survivor μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στην αποχώρησή του, στην κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, αλλά και σε όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνον στο παιχνίδι.

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμος, είμαι χαρούμενος. Χθες ήμουν σε σοκ, δεν το περίμενα, όπως και κάνεις από την ομάδα», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Και ανέφερε: «Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα και λάθη. Έχει πει πολλά ψέματα και του δώσαμε ευκαιρίες να ζητήσει συγγνώμη και να συνεχίσουμε κανονικά, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Επειδή είχε αισθανθεί ότι θα είναι υποψήφιος, πριν από την ψηφοφορία τριγυρνούσε από εδώ κι από εκεί για να ακούσει τι γίνεται. Κάποια στιγμή που περνούσε με είχε φωνάξει ο Κόρο και με ρώτησε τη γνώμη μου και του είπα ότι οι πιο αδύναμοι είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Επειδή ο Κώστας όμως, έχει μεγαλύτερη προσφορά στην καλύβα και ο Τριαντάφυλλος καθόταν όλη μέρα στην παραλία και λιαζόταν και ερχόταν για να φάει, θεώρησα ότι ο πιο αδύναμος ήταν ο Τριαντάφυλλος».

Στην ερώτηση αν βγήκε υποψήφιος για να αναμετρηθεί με τον Τριαντάφυλλο απάντησε: «Ουσιαστικά αυτό έγινε. Θεωρώ ότι ήμασταν οι δυο αντίθετοι πόλοι στην ομάδα. Θεωρώ ότι πρεσβεύω την υγεία, την ομόνοια, τη χαρά, την αγάπη. Ο Τριαντάφυλλος είναι στο άλλο άκρο. Αυτός ψοφά για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμούς. Και έδωσα την ευκαιρία στο κοινό να δείξει τι θέλει να βλέπει. Θέλει να βλέπει υγεία ή αρρώστια;»

Για το θέμα με τις «δωροδοκίες» και την απόφαση του Κόρο να μην δώσει από τα ψάρια στον Τριαντάφυλλο, ανέφερε: «Ο Κόρο δεν ξύπνησε μια μέρα και είπε ότι δεν δίνω σε εσένα κι εσένα. Όταν κάποια στιγμή έγινε ένα περιστατικό, στο οποίο ήταν και οι τρεις μαζί κι ο Τριαντάφυλλος είπε ότι δεν ήμουν σε αυτό ανέφερε πως δεν ήταν καταγεγραμμένο σε καμία κάμερα. Και επειδή ένιωσε τύψεις που δεν κάλυψε τους άλλους δυο σε αυτό που συνέβη, τους είπε ότι θα σας δώσω από 2.000 στον καθένα γι’ αυτό που έγινε για να τους δωροδοκήσει» και εξήγησε πως οι τρεις τους βρήκαν πιθανότατα κάτι να φάνε και όταν αυτό έγινε θέμα ο Τριαντάφυλλος διαχώρισε τη θέση του.

Ενώ, στη συνέχεια είπε για τον Τριαντάφυλλο:  «Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα στο Survivor. Εκείνος ερχόταν κοντά μου, δεν πήγα εγώ σε εκείνον. Έχει μπει στο Survivor με μια συγκεκριμένη τακτική και έχει μελετήσει καλά το ριάλιτι. Αυτός κι ο Αλέξης Παππάς κάνουν το ίδιο πράγμα. Η διαφορά τους είναι ότι ο Αλέξης είναι πιο καλλιεργημένος, πιο μορφωμένος και χειρίζεται πιο καλά τον λόγο και είναι χειριστικός. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου, τα λέει λίγο σαν άνθρωπος του δρόμου και τα λέει πιο απλά».

Και συνέχισε: «Ο Τριαντάφυλλος επειδή δεν είναι αυτόφωτος, αλλά ετερόφωτος, προσκολλάτε κάθε φορά σε έναν παίκτη για να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι. Όποιος παίκτης έχει ατομική ασυλία, τον πιάνει και του κάνει γλύκες… Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει».

Μιλώντας για την Ανθή Σαλαγκούδη είπε: «Όταν αποχώρησε ο Περικλής έβριζα την τύχη μας, η Ανθή νόμιζε πως βρίζω εκείνη, κάτι που είναι ψέμα», ενώ αναφερόμενος στη Σοφία Μαργαρίτη δήλωσε: «Μετά τα ψέματα που είπε η Σοφία για εμένα έσπασε το δάχτυλό της., Δεν ήταν τυχαίο ήταν κάρμα».

Τέλος, για τον Περικλή Κονδυλάτο ανέφερε: «Ο Περικλής είναι ένας από τους ανθρώπους που πιστεύω ότι θα μπορέσω να κάνω παρέα εκτός Survivor».

https://streamable.com/f0v152