Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πότε τελειώνει το Survivor All Star – Τι είπε για τις νέες αφίξεις στο ριάλιτι;  «Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις»
Reality TV

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πότε τελειώνει το Survivor All Star – Τι είπε για τις νέες αφίξεις στο ριάλιτι; «Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις»

Γιώργος Λιανός: Αποκάλυψε πότε τελειώνει το Survivor All Star – Τι είπε για τις νέες αφίξεις στο ριάλιτι;  «Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στον Νίκο Μουτσινά από τον Άγιο Δομίνικο και εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε ότι η μπλε ομάδα θα ανακάμψει στο Survivor All Star.

Φυσικά αρνήθηκε να πει ποιος φεύγει στο αποψινό Συμβούλιο και άφησε αιχμές για τα spoiler.

«Έχω δει στα γυρίσματα, η Μπλε ομάδα συνέρχεται, η θεία μου θα βγάλει τον ορό» είπε με νόημα.

«Θα έχουμε αναδιανομή πλούτου, θα έχουμε αφίξεις» είπε προφανώς για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Όπως είπε  θα πάνε κατά πάσα πιθανότητα στην Μπλε ομάδα.

«Η Ελευθερία νομίζω πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν πρέπει να τα πούνε;» είπε με νόημα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες αρχίσαμε να έχουμε real συναισθήματα. Η εκτίμηση του Ατζούν ήταν ότι στα Αll Star αυτό γίνεται μετά τους δύο μήνες» είπε.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι έδειξε τα παιχνίδια της κόρης του που του έκανε video bombing.

«Κάτσε να γυρίσει ο Ατζούν γιατί είναι δύσκολες καταστάσεις και αυτό που κάνετε στο πάρκινγκ θα το κάνετε εδώ» υποσχέθηκε στον Νίκο Μουτσινά.

Για το σχόλιο του Μισθοφόρου ότι οι Μπλε τρώνε, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρουν φαγητό οι παίκτες σε ένα πολιτισμένο μέρος. «Κάτι θα έχει  δει»  είπε.

Για Δαλάκα και Ασημίνα είπε: «Το ψάξαμε αρκετά καλά και το θέμα είναι να έχεις αποδείξεις γιατί κανείς  δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε κάποια στοιχεία και αυτή ήταν η συμφωνία που έκαναν όλοι με τον Ατζούν. Και μάλιστα τους πέταξε και το μπαλάκι, τους ρώτησε και όλοι συμφώνησαν η τιμωρία θα είναι η αποβολή. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια μακάρι να μην υπήρχαν στοιχεία. Τώρα δημιουργείται ένα προηγούμενο».

Όσο για το πότε τελειώνει το φετινό Survivor το αποκάλυψε:

«Το ίδιο όπως πέρσι».