GNTM 3 – Δημήτρης Σκουλός: «Η Ζενεβιέβ μάς έχει χ#σμένους»
Reality TV

GNTM 3 – Δημήτρης Σκουλός: «Η Ζενεβιέβ μάς έχει χ#σμένους»

GNTM 3 – Δημήτρης Σκουλός: «Η Ζενεβιέβ μάς έχει χ#σμένους»

Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών λίγο πριν από την πρεμιέρα και το απόσπασμα από την πρεμιέρα του ριάλιτι

Πρεμιέρα κάνει σήμερα ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων GNTM.

Όπως είναι φυσικό, στην πρεμιέρα των “Κου Κου” μίλησαν αποκλειστικά οι κριτές του, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ Μαζαρί ενώ προβλήθηκε και αποκλειστικό απόσπασμα από την πρεμιέρα του ριάλιτι.

https://streamable.com/wdrid3

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Φέτος ετοιμάζουμε ένα νέο πράγμα, που σπαρταράει. Η Ζενεβιέβ είναι απίθανη και απολαυστική, ο Καράβας είναι φανταστικός».

«Τα αγόρια και τα κορίτσια είναι κούκλοι και πολύ συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι. θέλουν να την κάνουν αυτή τη δουλειά και σοβαρά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη είναι ανέλπιστο μερικές φορές τσιμπιέμαι.

Ο Άγγελος Μπράτης είναι αδυνατισμένος, με μούσια, με άλλο look, με άλλη ενέργεια. Η Ζενεβιέβ, είναι η Ζενεβιέβ. Είναι αυτή που είναι και για αυτό την αγαπάμε. Δίνει φανταστικές πάσες και έχει μια πολύ εμπεριστατωμένη άποψη.

Με τον Δημήτρη γενικά διαφωνούμε. Έχουν ξεκινήσει τα πλατό και παίρνουν φωτιά.  Τον λατρεύω.

Ήδη το απολαμβάνω πάρα πολύ, παρόλο που δουλεύαμε μέσα στο καλοκαίρι λόγω του Covid, είναι η ομάδα, είναι η διάθεση, η δουλειά, η αγάπη που έχω για το κανάλι».

Ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε ότι «Φέτος θα δούμε πολλά διαφορετικά πράγματα. Έχει αλλάξει τόσο πολύ το GNTM, το οποίο είναι πολύ ωραίο και για εμάς. Δεν είναι ωραίο να επαναλαμβάνεσαι. Εγώ έχω και αυτό το πράγμα που βαριέμαι πολύ εύκολο.Φέτος θα είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις δοκιμασίες δήλωσε «Εγώ φοβάμαι μη κρυώσουν αυτά τα παιδιά, γιατί όλο τον χειμώνα θα είναι ημίγυμνα».

Ο Δημήτρης Σκουλός με τη σειρά του κλήθηκε να σχολιάσει το στιγμιότυπο με τη Ζενεβιέβ καθισμένη στη λεκάνη της τουαλέτας αλλά και το κάδρο με τους κριτές, που βρισκόταν από πάνω της.

Ο ίδιος με χιουμοριστικό τρόπο δήλωσε «Γιατί έχει εμάς από πάνω… Τώρα που το σκέφτομαι ίσως επειδή μας έχει χεσμένους».

Όσο για τη Ζενεβιέβ εκμυστηρεύτηκε πως: «Το τρέιλερ το λάτρεψα. Θεωρώ πως είναι από τα πιο ωραία concept και σενάρια. Κάνω ότι κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Έχει πλάκα».

«Είμαι άνθρωπος που δεν είμαι σοβαροφανής. Είμαι σοβαρή στη δουλειά μου. Σίγουρα το αντιμετωπίζω πολύ σοβαρά αυτό που κάνω, αλλά τον εαυτό μου τον τρολάρω μόνο. Δεν έχω πρόβλημα, δεν πάω για να το παίξω όμορφη».

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να εξομολογηθεί: «Εμένα το όνειρό μου ήταν να γίνω κωμικός ηθοποιός. Η δυσλεξία μου, δεν βοήθησε αυτό το όνειρο».

Όσων αφορά το ρόλο της στην κριτική επιτροπή τόνισε: «Η ψυχρολουσία ήταν στις οντισιόν. Εγώ επειδή είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος και καβαλάω και δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να κάθομαι στην καρέκλα, με ενοχλεί πάρα πολύ το καθιστό».

«Σαν creative director έκρινα τα πράγματα απλώς τώρα μετράει η ψήφος μου στην διαδικασία της αποχώρησης».

https://streamable.com/5ft1gc