GNTM 3: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα
Reality TV

GNTM 3: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα

GNTM 3: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο

Φαίνεται ότι καθώς ο ΣΚΑΪ άνοιξε τον “χορό” της νέας σεζόν παρουσιάζοντας πρώτος πολλά από τα νέα του προγράμματα, έσπρωξε και τον προγραμματισμό των άλλων καναλιών να ανασυνταχτούν.

Έτσι, ενώ για τις 7 Σεπτεμβρίου είχε  ανακοινωθεί ότι ξεκινούν μόνο οι βασικές ψυχαγωγικές εκπομπές του Star (Κου Κου, “Αλήθειες με τη Ζήνα”, Shopping Star και “Τροχός της τύχης”) τελικά το κανάλι ρίχνει στη μάχη την ίδια μέρα και τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ριάλιτι θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00.

Η ειδοποιός διαφορά φέτος  -πέρα από τον κορονοϊό- είναι ότι τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν στο GNTM 3, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας.

Επιπλέον, το τέταρτο μέλος της επιτροπής είναι πλέον η Ζενεβιέβ Μαζαρί στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ενώ μέντορας των υποψήφιων θα είναι ο Γιώργος Καράβας.

Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι του GNTM 3 κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να  έχουν την τέλεια φωτογραφία, εφαρμόζοντας πιστά και αδιαμαρτύρητα τις οδηγίες των φωτογράφων υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Όσο για το έπαθλο, παραμένει ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας και 50.000 ευρώ.