GNTM 3: Η επίσημη ανακοίνωση του Star και ο ρόλος του Γιώργου Καράβα
Reality TV

GNTM 3: Η επίσημη ανακοίνωση του Star και ο ρόλος του Γιώργου Καράβα

GNTM 3: Η επίσημη ανακοίνωση του Star και ο ρόλος του Γιώργου Καράβα

Τι δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί που έγινε η 4η κριτής

Ο 3ος κύκλος του GNTM επιστρέφει στο Star και πλέον έχουν ανακοινωθεί τα νέα πρόσωπα -που δεν είναι και τόσο νέα- αλλά και οι ρόλοι τους.

Έτσι στη θέση του 4ου κριτή θα κάτσει ίσως ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, “που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στην πιο απαιτητική σεζόν του διαγωνισμού” αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Star.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού έχει ο «μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3.

Mέχρι σήμερα, coach ήταν η Έλενα Χριστοπούλου.

Ο ρόλος του Γιώργου Καράβα

Πλέον, όπως ανακοινώθηκε, ο Γιώργος Καράβας θα είναι ο μέντορας του GNTM 3.

“Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ. Με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών  πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι ο πιο περιζήτητος άνδρας του ελληνικού μόντελινγκ, καθώς η μεσογειακή ομορφιά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ο δυναμικός χαρακτήρας του, τον έχουν καθιερώσει εδώ και 17 χρόνια ως μοντέλο σε διεθνές επίπεδο, με τις προτάσεις από μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού να διαδέχονται η μία την άλλη.

Έχει ποζάρει για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, έχει γίνει το «πρόσωπο» σε παγκόσμιες καμπάνιες και έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford. Κορωνίδα του σπουδαίου βιογραφικού του, αποτελεί σίγουρα η συνεργασία του με τον οίκο Hermès, ο οποίος επανειλημμένα τον έχει επιλέξει ως πρωταγωνιστή του.

Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, έρχεται στο GNTM 3 να βοηθήσει τα νέα μοντέλα του διαγωνισμού να φτάσουν στην κορυφή. Ως coach, σίγουρα ξέρει πώς να προετοιμάσει και να εμπνεύσει τα αγόρια και τα κορίτσια, που έχουν το πείσμα και τη θέληση να διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο απαιτητικό Greece’s Next Top Model, που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών, και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές, αλλά και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ.), ο Γιώργος Καράβας θα είναι εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τους υποψήφιους και τις υποψήφιες του GNTM 3, ώστε να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως πάντα, ενεργό ρόλο στις δοκιμασίες θα έχει και η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα”, αναφέρει το κανάλι.

Οι δηλώσεις Μαζαρί-Καράβα

Το “Πρωινό” συνάντησε και τη Ζενεβιέβ και τον Γιώργο Καράβα έξω από τα γραφεία του Star και έκαναν δηλώσεις λίγο πριν ανακοινωθούν οι οριστικές θέσεις τους.

“Πάντα περνάγαμε ωραία στα γυρίσματα” είπε η Ζενεβιέβ για το κλίμα στο GNTM 2 και υποσχέθηκε να περιμένουμε τα καλύτερα από τον Σεμπτέμβριο.

“Το λατρεύω, θέλω να ξεκινήσει, εγώ περνάω πάντα τέλεια στα γυρίσματα. Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν και μεταγραφές. Για να κάνουμε μεταγραφές σημαίνει ότι είμαστε καλή ομάδα. Δεν ξέρω τι σημαίνει δεν ήταν καλές οι σχέσεις Καγιά-Ηλιάνας γιατί περνάγαμε πάντα ωραία στα γυρίσματα, πρέπει να ρωτήσεις τους άλλους”.

Ο Γιώργος Καράβας από την πλευρά του δήλωσε ότι το GNTM είναι για να προωθεί τη μόδα.

https://streamable.com/t6rhhk

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Δημήτρης Σκουλός.

“Θα ήθελα να ήταν κοντά μου η Ηλιάνα και η Έλενα γιατί είναι φίλες μου. Δεν θα είναι, πάμε γι’ άλλα” είπε με το χαρακτηριστικό του ύφος ο κριτής και φωτογράφος.

“Με μένα ήταν μια χαρά και η Βίκυ και η Ηλιάνα. Στα γυρίσματα ήταν μια χαρά, δεν ξέρω τι έγινε από δουλειές” τόνισε.

“Το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα. Δεν με πειράζει, δυο μήνες με την καραντίνα διακοπές κάναμε” είπε εξάλλου.

https://streamable.com/zyakvi