GNTM 3 – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στην επόμενη δοκιμασία
Reality TV

GNTM 3 – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στην επόμενη δοκιμασία

GNTM 3 – Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί στην επόμενη δοκιμασία

Τη λες και αναμενόμενη αυτή την αποχώρηση...

Νέο επεισόδιο GNTM έρχεται σήμερα και οι παίκτες πηγαίνουν ταξίδι στη γραφική Γκούρα στην ορεινή Κορινθία για να ζήσουν μια… βουκολική εμπειρία φωτογράφισης. Ποιος όμως θα αποχωρήσει;

Oι παίκτες βάζουν παραδοσιακές στολές και φωτογραφίζονται αλά greek country style στο πρώτο ταξίδι εκτός Αθηνών που θα κάνει η χρυσή δεκάδα του ριάλιτι.

Ήδη έχουν βγει εκτός παιχνιδιού αρκετά φαβορί όπως ο Ηρακλής και ο Εμάνουελ και έχουν απομείνει η Λία, η Μαρινέλα, η Ρασέλ και η Μαριαγάπη από τα κορίτσια, ο Παναγιώτης, ο Ανδρέας, ο Δημοσθένης, ο Σήφης, ο Αιμιλιάνο και ο Έντουαρντ.

Ήδη όπως διαβάσατε στο αποκλειστικό spoiler του Νίκου Γεωργιάδη, η τελική τριάδα των φιναλίστ θα είναι δυο άντρες και μια γυναίκα.

Αυτή πάντως που δεν θα τα καταφέρει στη «χωριάτικη» δοκιμασία θα είναι η Ρασέλ, που ήδη γνωρίζουμε ότι είναι εκτός παιχνιδιού αφού καταγράφηκε σε βίντεο στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγο καιρό.

Η δημοσιότητα που πήρε στο παιχνίδι η νέα «Μέγκι Ντρίο» όπως την αποκαλούν χάρη στις αιχμηρές της δηλώσεις στο παιχνίδι σίγουρα θα τη βοηθήσει να ασχοληθεί με το τραγούδι που τόσο της αρέσει.