GNTM 5 Τελικός: Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια!
Reality TV

GNTM 5 Τελικός: Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια!

GNTM 5 Τελικός: Η Αλεξία Τράικο είναι η μεγάλη νικήτρια!

Πήρε τον τίτλο και τα έπαθλα!

Μαρίτα, Βικτώρια και Αλεξία ύστερα και από την τελική δοκιμασία ετοιμάστηκαν για την τελική ευθεία του ριάλιτι μόδας.

Οι δύο φιναλίστ βρέθηκαν στο πλατό ωστόσο η Μαρίτα εμφανίστηκε σε video wall καθώς όπως αποκάλυψε νοσεί με κορονοϊό.

Παλιές παίκτριες έδωσαν το παρών στον τελικό μαζί τους και η Κότυ που αναφέρθηκε στην αναποδιά με το ατύχημά της που της κόστισε τη θέση της στο φινάλε.

Οι κριτές σε ζωντανή πια μετάδοση έκριναν live τις επιδόσεις των τριών κοριτσιών στις τελευταίες δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Οι βαθμολογίες των κριτών διαμορφώθηκαν ως εξής:

Για την πασαρέλα

Μαρίτα: 9, 9, 9

Βικτώρια: 8, 8, 9

Αλεξία: 8, 7, 8

Για τη φωτογράφιση

Μαρίτα: 8, 8, 8

Βικτώρια: 9, 8, 9

Αλεξία: 8, 10, 9

Για το διαφημιστικό spot

Μαρίτα: 9, 8, 9

Βικτώρια: 9, 9, 9

Αλεξία: 8, 9, 10

Ολοκληρώνοντας με την κριτική ακολούθησε ένα απολαυστικό βιντεάκι με τα πιο fun highlights του φετινού κύκλου ώσπου να κλείσουν οι «κάλπες» για την ψηφοφορία του κοινού.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν όλο αυτό το διάστημα τις τρεις υποψήφιες να περνάνε από σαράντα κύματα για να φτάσουν στην «πηγή», από πολλές δοκιμασίες, επιτυχημένες αλλά και αποτυχημένες προσπάθειες, που τις πείσμωσαν για να κυνηγήσουν ακόμα πιο σθεναρά το όνειρό τους στο μόντελιγνκ.

Παίρνοντας τα αποτελέσματα στα χέρια της η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι η Βικτώρια έμεινε τελευταία στη βαθμολογία του κοινού… Ανάμεσα στην Αλεξία και τη Μαρίτα το κοινό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην πρώτη όπου σε συμψηφισμό με τη βαθμολογία των κριτών πήρε τη νίκη!

Θυμίζουμε ότι το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον τίτλο, κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο.