GNTM: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος!
Reality TV

GNTM: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος!

GNTM: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος!

Οι «καταρράκτες» της δοκιμασίας και η απρόσμενη ατυχία

Ζορίζουν τα πράγματα στο GNTM όσον αφορά τις δοκιμασίες από τις οποίες και κρίνεται κάθε φορά το μέλλον των επίδοξων μοντέλων στον διαγωνισμό μόδας.

Απόψε, κλήθηκαν να περάσουν… μέσα από υδάτινα εμπόδια και συγκεκριμένα έναν ορμητικό πίδακα νερού που εκτοξευόταν από το ταβάνι στο πλαίσιο καμπάνιας για φυτικά προϊόντα εταιρείας γαλακτομικών.

Τα πρόσωπα έπρεπε να είναι ήρεμα όσο το υπόλοιπο σώμα εξέπεμπε ενέργεια και κίνηση κατά το πέρασμα από τους «καταρράκτες».

Προνόμιο του Ηρακλή, του νικητή της προηγούμενης δοκιμασίας, ήταν να έχει μία δοκιμαστική λήψη.

Δημοσθένης, Λία και Κωνσταντίνος ήταν και αυτή τη φορά τα disadvantages. Με ένα μόνο πέρασμα έπρεπε να κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν το καλύτερο κλικ τους.

https://streamable.com/93u7j8

Όσοι δεν ήταν εξοικειωμένοι με τη γυμναστική τα βρήκαν «σκούρα» καθώς ξέμειναν από ανάσες όπως ο Ανδρέας που κοψοχόλιασε το πλατό και χρειάστηκε να του μετρήσουν την πίεση.

https://streamable.com/c2nhmq

Ατυχία και για τον Κωνσταντίνο που γλίστρησε στο σετ και λόγω του disadvantage δεν είχε καν τη δυνατότητα να επανορθώσει με μία δεύτερη προσπάθεια. Εμφανώς ταραγμένος και συνειδητοποιώντας ότι δεν είχε λήψη εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

https://streamable.com/c2nhmq

Και η Ρασέλ όμως είχε δυσκολία στη δοκιμασία προκαλώντας τον εκνευρισμό της Ζενεβιέβ.

«Δύο λεπτά κάνεις το ίδιο πράγμα το λάθος. Να γυμναζόσουν. Δύο μέτρα κι έχουν ψοφήσει», φώναξε.

https://streamable.com/7pf94d

Η δε αγενής συμπεριφορά της απέναντι στην κριτή του GNTM εξοργισε τον Γιώργο Καράβα όσο και τους συμπαίκτες της που την αποδοκίμασαν στην κάμερα για τον τρόπο που της μίλησε.

https://streamable.com/ksl2ib

Παίρνοντας θέση στο πλατό η αγωνία όλων ήταν στα ύψη αφού η φωτογράφιση στην οποία διαγωνίστηκαν ήταν από τις πιο απαιτητικές μέχρι σήμερα.

Πολλές οι αδύναμες προσπάθειες αλλά δεν έλειψαν και οι παίκτες που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με τον Δημοσθένη και τον Αιμιλιάνο να έχουν τις δύο καλύτερες φωτογραφίες.

Λόγω του ατυχήματος που είχε στο σετ η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι το μοντέλο που αποχωρεί είναι αυτόματα ο Κωνσταντίνος, το Golden Pass των auditions.

https://streamable.com/zlzdru