GNTM: Η αποκάλυψη του Έντουαρντ για τη σχέση του με τη Ρασέλ – «Υπήρχε μια συμπάθεια»
Reality TV

GNTM: Η αποκάλυψη του Έντουαρντ για τη σχέση του με τη Ρασέλ – «Υπήρχε μια συμπάθεια»

GNTM: Η αποκάλυψη του Έντουαρντ για τη σχέση του με τη Ρασέλ – «Υπήρχε μια συμπάθεια»

Ποια είναι η ιδανική σύντροφος για εκείνον;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα ο Έντουαρντ Στεργίου που αποχώρησε χθες από το GNTM και δεν κατάφερε να είναι στην τελική τετράδα του ριάλιτι. Ο «ξανθός άγγελος», όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, μίλησε για τη σχέση του με τη Ρασέλ, τους γονείς του, αλλά και το πως είναι η ιδανική γυναίκα για εκείνον.

«Με τη Ρασέλ και με τον Δήμο κάναμε πολύ παρέα. Το ότι μπορεί να φάνηκε ότι έγινε κάτι που παρεξηγήθηκε ΟΚ. Έχουμε μείνει φίλοι. Σχέση δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε, υπήρχε μια συμπάθεια με τη Ρασέλ. Ταιριάζαμε σε κάποια σημεία, τα βρίσκαμε. Έχουμε βρεθεί μια φορά όλοι μαζί με τον Δήμο και την Ίριδα και μετά το GNTM», ανέφερε αρχικά ο Έντουαρντ.

Για τα μηνύματα θαυμασμού που έχει δεχτεί είπε: «Έχω δεχθεί προτάσεις γάμου στα social media. Λαμβάνω και κάποια μηνύματα πιο προσωπικά και τολμηρά. Με φέρνει και λίγο σε δύσκολη θέση να βλέπω ένα τέτοιο μήνυμα».

Έπειτα, αναφερόμενος στους γονείς του, δήλωσε: «Μένω μόνος μου. Ο πατέρας μου μένει στην Αθήνα, αλλά μετά τον χωρισμό τους η μητέρα μου επέστρεψε στην Ουκρανία. Θα ήθελα να πάω στην Ουκρανία».

https://streamable.com/a5bj2i

Και εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην προσωπικότητά μου, έχω υιοθετήσει πολλά στοιχεία του».

https://streamable.com/35az56

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή είπε: «Είμαι μόνος μου. Πέρασε αρκετός καιρός που ήμουν σε σχέση. Μπορεί να πέρασε και χρόνος. Πριν το GNTM και τώρα έχω επικεντρωθεί στην καριέρα μου και στο κομμάτι του μόντελινγκ. Αν τύχει να γνωρίσω μια κοπέλα…».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ιδανική σύντροφο: «Δεν θα πω τα στερεότυπα για την εμφάνιση. Τα βασικά είναι να σου κάνει το “κλικ” και να δεις τον τρόπο που μιλά και κινείται».

https://streamable.com/e40jlk