GNTM: Η προσβολή στον Καράβα, η «ποινή» και η «συγγνώμη» στον coach
Reality TV

GNTM: Η προσβολή στον Καράβα, η «ποινή» και η «συγγνώμη» στον coach

GNTM: Η προσβολή στον Καράβα, η «ποινή» και η «συγγνώμη» στον coach

Ας πρόσεχαν...

Στον τοίχο έστησε ο Γιώργος Καράβας τα επίδοξα μοντέλα και αυτό διότι όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο προηγούμενο σετ δοκιμασίας έγινε αυτήκοος μάρτυρας προσβολών προς το άτομό του.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Από την αρχή του σόου επέλεξα να είμαι κοντά σας πρώτα ως φίλος και έπειτα ως coach. Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας αιχμών προς το πρόσωπό μου. «Αυτό είναι κάτι που δεν το συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Επειδή οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας είναι αδιαπραγμάτευτες είναι κάτι που με προσέβαλε  προσωπικά. Όλοι μπορούν να έχουν κρίση αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε το έργο ανθρώπων που έχουν μία εμπειρία στον χώρο αυτό».

«Ανδρέα, ήρθες δίπλα μου και είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει body building και δεν είναι fashion τον επιλέξατε για. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο».

Ο παίκτης απολογήθηκε αλλά ήταν κάπως αργά γιατί οι coaches είχαν ήδη σκεφτεί την τιμωρία και ήταν σκληρή… Στη δοκιμασία για την αποχώρηση, που έπρεπε να φωτογραφηθούν με εξοπλισμό scuba diving για να διαφημίσουν ρολόγια, υπεύθυνοι για όλο το shooting θα ήταν τα ίδια τα μοντέλα κι αυτό για να καταλάβουν καλύτερα τον ρόλο που έχουν οι coaches στο παιχνίδι και να μην θεωρούν τον εαυτό τους «ξερόλα»…

https://streamable.com/qur7aq

Ο Δημοσθένης – που άκουσε κι αυτός τα σχολιανά του καθώς θεωρεί ότι αδικείται πολλές φορές – μοίρασε τα πόστα στους συμπαίκτες του που από την πρώτη στιγμή τους έλουσε κρύος ιδρώτας για το αν θα καταφέρουν να σταθούν αντάξιοι των δύσκολων περιστάσεων…

https://streamable.com/cd0zww