GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρηση
Reality TV

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρηση

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρηση

«Ήρθε η στιγμή να με γνωρίσετε, χωρίς μοντάζ»

Η δοκιμασία της Δευτέρας στο γραφικό χωριό Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας δεν είχε θετική έκβαση για τη Θεοδώρα Ρασέλ. Η εκρηκτική παίκτρια του GNTM αποχώρησε από το ριάλιτι, κάνοντας κάποιους από τους συμπαίκτες της να ενθουσιαστούν και προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα social media.

Η ίδια, ωστόσο, λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου και την αποχώρησή της επέστρεψε με ένα video στο Instagram και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, παρουσιάζοντας τον εαυτό της «χωρίς μοντάζ, χωρίς ίντριγκες και χωρίς τους συμπαίκτες της», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τι γίνεται παιδιά; Με περιμένατε; Δεν με περιμένετε; Με περιμένατε και πολύ νωρίτερα. Θέλω να σας πω ότι έχω δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων και μαντέψτε τι ήταν στην πλειοψηφία… αρνητικά, γιατί άραγε; Αλλά και αυτά είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον και χιούμορ. Νομίζω ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε τη Ρασέλ και λίγο πιο face to face, χωρίς μοντάζ, χωρίς ίντριγκες και χωρίς τους συμπαίκτες της», είπε χαρακτηριστικά στο video.

Και συνέχισε: «Θέλω να σας πω ότι για ‘μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, που δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή και θα το ξαναέκανα, ξανά και ξανά. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί καταρχάς μπόρεσαν και συμβίωσαν μαζί μου δυόμισι μήνες. Δεν ήταν εύκολο. Είναι ήρωες! Φτάνοντας, λοιπόν, στην αποχώρησή μου, θέλω να σας πω ότι αυτό το παιχνίδι για ‘μένα ήταν ο πυροβολισμός εκκίνησης για έναν περιπετειώδη αγώνα δρόμου και θέλω να μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται πολλά ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα. Θα δείτε τη Ρασέλ, όπως δεν τη φαντάζεστε. Σας στέλνω το καυτό μου φιλί… ξέρετε».

View this post on Instagram

Λοιπον , τα περισσοτερα τα ειπα στο βιντεο οποτε δεν θα πλατιασσω για αλλη μια φορα….Αυτο ομως που δεν ειπα και θα ηθελα να τονισω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρωπους πισω απο τις καμερες που ηταν διπλα σε ολους και χωρις αυτους δεν θα καναμε δουλιτσα ! Ευγνωμων για ολα ! ❤️ @vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos @yiorgoskaravas_official @stavroolaki @katianalag @vourmanos @johada13 @giannis_mikros @lnafsika @afroditi.vo @vasvouts @alekos_nikolaou @stefanos_mystakidis @_kopeli_ @katerinapappaki @themis_mertiris @hope_pap @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis @gntmgr @starchanneltv 🙏🏽

A post shared by Theodora Rachel (@theodorarachel_) on

Τέλος, αναφερόμενη στη Βίκυ Καγιά είπε: «Βικάκι αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ».