GNTM: Η πρώτη αντίδραση της Ρασέλ στην αποχώρηση του Παναγιώτη
Reality TV

GNTM: Η πρώτη αντίδραση της Ρασέλ στην αποχώρηση του Παναγιώτη

GNTM: Η πρώτη αντίδραση της Ρασέλ στην αποχώρηση του Παναγιώτη

Τι είπε για τη σχέση της με τον Έντουαρντ

Μπορεί τη Δευτέρα που αποχώρησε η Ρασέλ από το GNTM ο Παναγιώτης να πανηγύρισε, τώρα, όμως, ήρθε η σειρά της να μιλήσει για την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνάντησε τη Θεοδώρα Ρασέλ και εκείνη μίλησε για όλους και για όλα.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Παναγιώτη από το παιχνίδι, είπε: «Δεν πιστεύω ότι έφυγε από το κάρμα ο Παναγιώτης. Αν και πιστεύω γενικά στο κάρμα, πιστεύω ότι έφυγε λόγω απόδοσης».

Για τη σχέση της με τον Έντουαρντ, η Ρασέλ είπε: «Δεν μπορώ να σας πω ότι έχω σχέση με τον Έντουαρντ» και συμπλήρωσε: «Είναι κούκλος, αλλά δεν είναι ο μόνος κούκλος».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την Παρασκευή που αποχώρησε μετά τις υποβρύχιες λήψεις είπε: «Η Παρασκευή ήταν άτυχη. Εγώ απλώς έβγαλα τον αναπνευστήρα. Ήταν κρίμα και μακάρι να μπορούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι».

Έπειτα, αναφερόμενη στο disadvantage που της έδωσε η Μαριαγάπη και έπαιξε τελικά καταλυτικό ρόλο στο να βγει από το GNTM δήλωσε: «Αυτό το disadvantage δεν έτυχε, πέτυχε. Αυτό δεν ήθελε να βγω από το παιχνίδι; Μπράβο της».

Για το αν θα τη δούμε στην τηλεόραση είπε: «Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης, αλλά όλα στην ώρα τους».

Τέλος, στην ερώτηση ποιον βλέπει για νικητή του GNTM δήλωσε: «Τον Ανδρέα ή τον Έντουαρντ. Πιστεύω όμως ότι θα κερδίσει ο Ανδρέας γιατί είναι πιο μικρός και ακόμη και τα πέντε χρόνια που είναι μικρότερος, είναι σημαντικά στο χώρο».

https://streamable.com/e2pg8l