GNTM: Οι συγκινητικές δηλώσεις των μαμάδων των φιναλίστ για το αποτέλεσμα του τελικού
Reality TV

GNTM: Οι συγκινητικές δηλώσεις των μαμάδων των φιναλίστ για το αποτέλεσμα του τελικού

GNTM: Οι συγκινητικές δηλώσεις των μαμάδων των φιναλίστ για το αποτέλεσμα του τελικού

Τι εξομολογήθηκαν οι νικήτριες και οι κριτές;

Την τιμητική του είχε το GNTM σήμερα το πρωί, καθώς όλες ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολήθηκαν με τον ανατρεπτικό τελικό του reality μόδας του Star.

Στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι μητέρες και τα αδέλφια μοιράστηκαν τα όσα αισθάνονται για τις τρεις φιναλίστ.

“Είμαι πολύ περήφανη που έφτασε μέχρι εδώ”, δήλωσε η μητέρα της Κέισι, Ρουντίνα.

“Περίμενα να βγει πρώτη, αλλά πάλι πρώτη είναι για μένα”, συμπλήρωσε, ενώ ο αδελφός της δήλωσε ότι εγκρίνει τον Δημήτρη για σύζυγο του μοντέλου.

Η μητέρα της Άννας Μαρίας, η κυρία Αθηνά παραδέχτηκε: “Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη”.

“Χαίρομαι γιατί η μικρή ήθελε πάρα πολύ να κερδίσει αυτόν τον διαγωνισμό”, συμπλήρωσε, ενώ τόνισε ότι η κόρη της πρώτα δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό και μετά το έμαθε η μητέρα της.

“Περήφανη είμαι”, δήλωσε η μητέρα της Κάτιας, ενώ ο αδελφός της, ο Μπόρις συγκινήθηκε στην κάμερα και δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του.

“Από χαρά κλαίω”, εξομολογήθηκε.

Οι δηλώσεις των συγγενών των κοριτσιών:

https://streamable.com/k31jc

Τι είπαν παίκτριες και κριτές;

Παράλληλα, οι νικήτριες και οι κριτές μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους με τη Τζώρτζια Γεωργίου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής.

“Χάρηκα πάρα πολύ! Είναι τέλειο να μπορούν να κερδίσουν δύο κορίτσια”, σχολίασε -μεταξύ άλλων- γεμάτη χαρά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Άνθρωποι είμαστε. Όλοι έχουμε συμπάθειες”, είπε ο Άγγελος Μπράτης, όταν του είπαν για την αδυναμία του στην Άννα Μαρία, ενώ αποκάλυψε θα τη δούμε στην επόμενη κολεξιόν του.

Παράλληλα, ο κριτής δήλωσε ότι ξεχώρισε την Ίλντα, την Εμμανουέλα και την Ιωάννα και θα τις ήθελε για τις επιδείξεις του.

Το ρεπορτάζ:

https://streamable.com/n0vdc