GNTM: Η υποβρύχια δοκιμασία και το disadvantage της «Miss Κοιμισμένης 2020»
Reality TV

GNTM: Η υποβρύχια δοκιμασία και το disadvantage της «Miss Κοιμισμένης 2020»

GNTM: Η υποβρύχια δοκιμασία και το disadvantage της «Miss Κοιμισμένης 2020»

«Δίκασε» τους συμπαίκτες τους ο Δημοσθένης

Χτες είδαμε μία δοκιμασία που δυσκόλεψε αρκετά τα επίδοξα μοντέλα του GNTM.

Οι καταρράκτες της φωτογράφισης έφεραν την άτυχη στιγμή του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι προκαλώντας στο πλατό αυτόματα και την αποχώρησή του.

Σήμερα, αγόρια και κορίτσια κλήθηκαν να δώσουν το καλύτερο κλικ τους σε μία υποβρύχια αυτή τη φορά δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο Άγγελος Μπράτης, η φωτογράφιση θα γινόταν σε ένα κατασκευασμένο living room κάτω από το νερό σε μία τεραστίων διαστάσεων πισίνα στο πλαίσιο καμπάνιας για εταιρεία χυμών.

Στήσιμο, έκφραση και προϊόν είναι το τρίπτυχο στο οποίο θα έπρεπε να επικεντρωθούν σύμφωνα με τη Ζενεβιέβ.

Οι πόζες που θα έκανε ο καθένας ήταν συγκεκριμένες. Πότισμα λουλουδιών, συνομιλία στο τηλέφωνο, κατανάλωση χυμού, γράψιμο σε γραφομηχανή, ξύρισμα για τους άνδρες και για τις κυρίες η κίνηση για να βάλουν κραγιόν.

Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας ο Δημοσθένης είχε και το πλεονέκτημα να επιλέξει σε τι από τα παραπάνω θα ήθελε να φωτογραφηθεί αλλά και να αναθέσει τα δύο disadvantages σε δύο μοντέλα που θα έπρεπε να διαγωνιστούν με χρόνο το 1,5 λεπτό και όχι τα 3 λεπτά που ίσχυαν για τους υπόλοιπους.

Πρώτο όνομα που ακούστηκε από τα χείλη του ήταν της Μαρινέλας καθώς εκτός από μέτρια αντίπαλος για εκείνον δεν είναι ούτε από τις συμπάθειές του στο σπίτι και μάλιστα την αποκάλεσε «Miss Κοιμισμένη 2020». Δεύτερος που έβγαλε στη σέντρα ήταν ο Εμάνουελ κι αυτό από στρατηγικής άποψης μιας και δεν έχει καλή σχέση με το υδάτινο στοιχείο.

https://streamable.com/z49akt