GNTM: «Μάχη» στην πασαρέλα για τα μάτια του Στέλιου Κουδουνάρη – Σκληρό battle ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα – Ποιός κέρδισε;
Reality TV

GNTM: «Μάχη» στην πασαρέλα για τα μάτια του Στέλιου Κουδουνάρη – Σκληρό battle ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα – Ποιός κέρδισε;

GNTM: «Μάχη» στην πασαρέλα για τα μάτια του Στέλιου Κουδουνάρη – Σκληρό battle ανάμεσα στα επίδοξα μοντέλα – Ποιός κέρδισε;

Δύσκολη δοκιμασία σε ένα ιδιαίτερο fashion show - Ρεσιτάλ σχολίων στο Twitter

Μια ιδιαίτερη μέρα είχαν τα μοντέλα του GNTM, η οποία ξεκίνησε με ένα μήνυμα από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία τους προετοίμασε για ττη νέα δοκιμασία αποχώρησης.

Ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη. Αυτή τη φορά όμως, η πασαρέλα έγινε «πεδίο μάχης», καθώς η δομή του show ήταν στην ουσία ένα battle περπατήματος αλλά και πόζας.

Fittings, ετοιμασίες και στρατηγικές επιστρατεύτηκαν, ώστε τα μοντέλα να εντυπωσιάσουν τους τέσσερις κριτές, τον coach τους, τη Βίκυ Κουλιανού και φυσικά τον σχεδιαστή, που παρακολουθούσε με ενδιαφέρον ένα ατμοσφαιρικό fluid catwalk.

Η δράση κορυφώθηκε με τη φωτογραφική «μάχη» στο φακό του Σπύρου Χαμάλη, που απαθαάνάτισε και τα τελικά «κλικ» προς κρίση.

Πριν όμως από το ξεκίνημα της πασαρέλας, ο Στυλιανός, το μοντέλο που πήρε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη διαδικασία, είχε την ευκαιρία να είναι ο αρχηγός της πρώτης ομάδας, να επιλέξει τον δεύτερο αρχηγό, ενώ στη συνέχεια οι δυο τους, διάλεξαν εναλλάξ τους παίκτες που πήραν στις ομάδες τους.

Ο Στυλιανός επέλεξε την Κυβέλη, τον Αγγαίο, την Αγάπη, την Όλγα, τον Ντίνο, τη Μαρία και τον Θάνο, ενώ ο Γιάννης πήρε τους, Κωνσταντίνο, Θοδωρή, Ειρήνη, Ναπολέων, Άννα, Βασίλη και Ραφαέλα.

Από τη νικήτρια ομάδα, ο Στέλιος Κουδουνάρης, θα επέλεγε ένα μοντέλο το οποίο θα φωτογραφηθεί στην καμπάνια των ρούχων του.

Η Βίκυ Κουλιανού στο τέλος του show συγκινήθηκε και έδωσε συγχαρητήρια στην παραγωγή για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Μάλιστα, ευχαρίστησε τα μοντέλα για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν και το πώς την άκουγαν.

Το catwalk – Ποιοι ξεχώρισαν

Με ανοιχτά στόματα έμειναν κριτές, coach, Στέλιος Κουδουνάρης και Βίκυ Κουλιανού με τις προσπάθειες των μοντέλων.

Ένας από αυτούς που ξεχώρισαν για την προσπάθειά του, ειδικά στο κομμάτι της φωτογράφησης ήταν ο Θοδωρής, ο οποίος μεταλλάχθηκε και με τις πόζες του έκανε τους κριτές να τον αποθεώσουν.

Ο Κωνσταντίνος εντυπωσίασε με το περπάτημά του, ειδικά μετά τα μαθήματα της Βίκυς Κουλιανού, αλλά και η Κυβέλη με τις πόζες της.

Ο Ντίνος έκλεψε την παράσταση στο battle με την Άννα και ο Θάνος σε αυτό με τη Ραφαέλα.

Η νικήτρια ομάδα και ο «εκλεκτός» του Κουδουνάρη

Το δεύτερο catwalk ήταν εκείνο που ξεκαθάρισε τα πράγματα στα μάτια των κριτών, οι οποίοι μέχρι εκείνη την ώρα ήταν μπερδεμένοι. Νικήτρια ομάδα ήταν αυτή του Στυλαινού, με τον αρχηγό να δηλώνει υπερήφανος.

«Αν κερδίζαμε συνέχεια θα ήταν βαρετό», είπε ο έτερος αρχηγός, Γιάννης.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε ότι το μοντέλο που θα φωτογραφηθεί με τα ρούχα του είναι ο Στυλιανός, γιατί πληρή τις προϋποθέσεις που είχε στο μυαλό του.

Τα κορυφαία tweets της βραδιάς

Ρεσιτάλ για ακόμα μια φορά από τους tweetεραδες!