GNTM: Ο «αίλουρος» των γηπέδων, η Wild Card της Καγιά και η αρσενική Ελευθερία
Reality TV

GNTM: Ο «αίλουρος» των γηπέδων, η Wild Card της Καγιά και η αρσενική Ελευθερία

GNTM: Ο «αίλουρος» των γηπέδων, η Wild Card της Καγιά και η αρσενική Ελευθερία

Πήραν το «πράσινο φως» για τα bootcamp;

Επόμενος που δοκίμασε τις δυνάμεις του μπροστά από τους κριτές του GNTM ήταν ο Κωνσταντίνος από τη Θεσσαλονίκη.

Σπουδάζει βιολογία αλλά λατρεύει το ποδόσφαιρο στο οποίο είναι και «αίλουρος» παίζοντας  αριστερό μπακ, αριστερό χαφ και δεκάρι.

Προβλημάτισε ιδιαίτερα Άγγελο Μπράτη γιατί είναι πολύ… όμορφος και δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια τελειότητα. Όμως, του χάρισε ακόμα ένα «ναι» μαζί με τους υπόλοιπους στέλνοντάς τον στο επόμενο βήμα.

https://streamable.com/u78ri9

Στη συνέχεια πέρασε η Φαίη. Αγάπη της ο αθλητισμός και το Mai Tai. Ερχόμενη στο GNTM επιθυμεί να σπάσει το στερεότυπο της γυναίκας «γατούλας» πλασάροντας μία πιο ανδρόγυνη εικόνα αφού από μικρή δεν ήταν το κλασικό παράδειγμα της θηλυκότητας.

Οι κριτές έδειξαν ενδιαφέρον στην περίπτωσή της αλλά η έλλειψη προσωπικού και ιδιαίτερου στιλ από πλευράς της τους έκαναν να την κόψουν.

Εκείνη δεν το έβαλε κάτω και διεκδίκησε μετά παρρησίας τη Wild Card κερδίζοντάς την από τη Βίκυ Καγιά.

https://streamable.com/px3iom

Ο Σάμουελ κατάγεται από την Αλβανία, μένει στην Κρήτη αλλά μεγάλωσε Θεσσαλονίκη. Σπουδάζει Φυσική στη Βρετανία και δεν έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά ξέρει πως είναι γεννημένος γι΄αυτό.

Αμέσως, θύμισε στη Βίκυ Καγιά την Ελευθερία από το περσινό GNTM, η οποία βρισκόταν μάλιστα στο στούντιο και έσμιξε με την χαρούμενη παρέα των κάστινγκ.

Το ιδιαίτερο παρουσιαστικό του ήταν ο λόγος που απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους ειδικούς χαρίζοντάς του μία θέση στην επόμενη φάση.

https://streamable.com/9r4sd2