GNTM: Οι «ψεκασμένοι», τα ρομπότ και ο Αγγαίος που την είδε Braveheart
Reality TV

GNTM: Οι «ψεκασμένοι», τα ρομπότ και ο Αγγαίος που την είδε Braveheart

GNTM: Οι «ψεκασμένοι», τα ρομπότ και ο Αγγαίος που την είδε Braveheart

Τα είχε όλα η αποψινή δοκιμασία

Μία δοκιμασία που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα ετοίμασαν οι coaches στο GNTM και το ομολόγησε συγκινημένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί στα μοντέλα.

«Σήμερα κάνουμε μόδα» είπε γεμάτη ενθoυσιασμό για το εμπνευσμένο concept από το κλείσιμο του show του Alexander McQueen για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 1999 με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow, που αποτέλεσε πραγματική τομή στη μόδα για τη μετάβαση της στον 21ο αιώνα.

Οι έξι διαγωνιζόμενοι θα μεταμορφώνονταν σε κούκλες και με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα έπρεπε να ποζάρουν στον φακό σε ένα κόνσεπτ αισθητικής και τέχνης.

Ενώ θα χόρευαν δύο ρομπότ θα τους ψέκαζαν δημιουργώντας την τελική μορφή του ρούχου.

Η Όλγα ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε αβαντάζ ένα λεπτό έξτρα χρόνο από το κανονικό ενώ δύο ήταν οι παίκτες που πήραν ντισαβαντάζ.

Το πρώτο χαντάκωμα το πήρε η Κυβέλη που σήμαινε καμία καθοδήγηση από τους coaches ενώ το δεύτερο η Ειρήνη που θα πόζαρε μόλις για ένα λεπτό.

Στο μεταξύ οι τουιτεράδες δεν εντυπωσιάστηκαν και τόσο και «χτύπησαν» με σχόλια για ψεκασμένους και άλλα πολλά. Ο δε Αγγαίος που την είδε Mel Gibson στο Braveheart έδωσε τροφή για αρκετά από αυτά.

Από τις καλύτερες στιγμές ήταν η φωτογράφιση του Κωνσταντίνου.