GNTM: Θύμα απάτης ο Έντουαρντ – Χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία του σε site γνωριμιών
Reality TV

GNTM: Θύμα απάτης ο Έντουαρντ – Χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία του σε site γνωριμιών

GNTM: Θύμα απάτης ο Έντουαρντ – Χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία του σε site γνωριμιών

Τι αποκάλυψε ο μάνατζέρ του στο «Ευτυχείτε»

Θύμα απάτης έπεσε ο Έντουαρντ Στεργίου του GNTM. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» οι φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου χρησιμοποιούνται χωρίς την έγκρισή του για site γνωριμιών. Ο μάνατζερ του Νίκος Λάσκαρης μίλησε για το περιστατικό στην κάμερα της εκπομπής και στη Μένια Κούκου.

«Πρόκειται για μια παράνομη χρήση μιας φωτογραφίας του από τα social media. Την πήραν, σαν να την έχουν υποκλέψει και την έχουν χρησιμοποιήσει. Είναι κάτι που συμβαίνει σε αναγνωρίσιμους ανθρώπους και μη. Έγινε εν αγνοία του. Έχουμε επικοινωνήσει και έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης εφαρμογής. Από εκεί και πέρα έχει πάρει μεγάλη διάσταση, λόγω της αναγνωρισιμότητας του Έντουαρντ. Έχουν κατέβει οι φωτογραφίες και θα πάρει λίγο χρόνο για να κατέβουν όλες οι αναρτήσεις», ανέφερε ο μάνατζέρ του.

Και συνέχισε: «Επικοινώνησα μαζί του την επόμενη μέρα του τελικού μαζί του. Στην αρχή ταράχτηκε, αλλά μετά το αντιμετώπισε ψύχραιμα γιατί είναι επαγγελματίας μοντέλο και συμβαίνουν αυτά».

Για τις δουλειές που έχει κάνει ο Έντουαρντ ως μοντέλο, ο Νίκος Λάσκαρης ανέφερε: «Έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό. Έχει περπατήσει στο Μιλάνο το 2018 για Dolce & Gabbana. Το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία, λόγω του covid, επειδή ήταν στην Ελλάδα. Δεν πήγε για να κριθεί».

Τέλος, για τις φιλίες που δημιουργήθηκαν στο GNTM και τις φήμες για τη Ρασέλ είπε: «Δημιούργησε φιλίες μέσα στο παιχνίδι. Μόλις αυτό τελειώσει θα δούμε αν οι φιλίες θα κρατήσουν».

https://streamable.com/wt5aa6