GNTM vs ANTM: Ποιος έκανε καλύτερα τη δοκιμασία Parachute Shoot;
Reality TV

GNTM vs ANTM: Ποιος έκανε καλύτερα τη δοκιμασία Parachute Shoot;

GNTM vs ANTM: Ποιος έκανε καλύτερα τη δοκιμασία Parachute Shoot;

Συγκρίνουμε το ελληνικό ριάλιτι με το αμερικανικό και το γερμανικό

Άλλη μια δοκιμασία με δυσκολίες έτυχε σε αγόρια και κορίτσια του GNMT που άντλησε έμπνευση -όπως είπε η Βίκυ Καγιά- από την πρώτη γυναίκα αεροπόρο Amelia Earhart, αλλά και γνωστές φωτογραφίσεις του Kristian Schuller.

Τα μοντέλα έπρεπε να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να αντισταθούν στον άνεμο που προκαλούσαν οι τουρμπίνες κρατώντας ένα αλεξίπτωτο. Είχαν 3′ για να να αναδείξουν τη νέα συλλογή της Ορσαλίας Παρθένη με τις πόζες τους.

Ο Αντρέας μοίρασε ντισαβαντάζ στα κορίτσια, στην Μαριαγάπη και τη Μαρινέλα που θα δέχονταν πιο δυνατό αέρα.

Ποιος όμως το έκανε καλύτερα; Τα μοντέλα του GNTM, του America’s Next Top Model ή του γερμανικού NTM;

Ας ξεκινήσουμε από τις προσπάθειες των παικτών στο ελληνικό ριάλιτι.

Η φωτογράφιση του GNTM

Ο Γιώργος Καράβας έδειξε αρχικά στα παιδιά τι πρέπει να κάνουν. Πρώτος μπήκε στο σετ ο Σήφης που δεν τα πήγε και τόσο καλά. Ακολούθησε η Λία που παρά το ντισαβαντάζ τα κατάφερε ενθουσιάζοντας τη Βίκυ Καγιά.

https://streamable.com/j8h6f0

Ακολούθησε ο Ηρακλής που ζορίστηκε πάρα πολύ στις πόζες και χρειάστηκε να παρέμβει ο coach για να του δείξει τι να κάνει.

Ακολούθησε η προσπάθεια της Μαριαγάπης και κατόπιν του Παναγιώτη που έκανε τους κριτές να ενθουσιαστούν με τη δύναμή του και τις πόζες του.

https://streamable.com/babcdn

Στο σετ μπήκε ο Έντουαρντ που επίσης ξεσήκωσε τους κριτές με τις λήψεις του και έκανε τους αντιπάλους του από το campaign room, Αιμιλιάνο και Σήφη να ανησυχούν ιδιαίτερα.

https://streamable.com/rxjgnn

Ο Δημοσθένης και η Ρασέλ πάλεψαν σκληρά και κατάφεραν να δώσουν πόζες.

https://streamable.com/vhbnbg

Ο Αιμιλιάνο δυσκολεύτηκε ενώ αντίθετα η Μαρινέλα όχι. Αλλά αυτός που έδωσε ρεσιτάλ σε πόζες ήταν σίγουρα ο Αντρέας.

https://streamable.com/r0sule

Οι φωτογραφίες του γερμανικού και αμερικανικού ριάλιτι

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες λήψεις του αμερικανικού ριάλιτι η οποία ήταν πολύ ιδιαίτερη σε άγριο τοπίο με βράχια και ένα κουφετί αλεξίπτωτο με μοντέλα μόνο κορίτσια.

Το γερμανικό ριάλιτι έκανε μια πολύ grunge φωτογράφιση με τα μοντέλα να φορούν απόκοσμα και πολύ ιδιαίτερα ρούχα ενώ στο τέλος του βίντεο μπορείτε να δείτε και τις αυθεντικές φωτογραφίες από τις φωτογραφίσεις του Kristian Schuller.