GNTM – Ζενεβιέβ: «Αντί να κάθεσαι να παίζεις με τα κοριτσάκια…»
Reality TV

GNTM – Ζενεβιέβ: «Αντί να κάθεσαι να παίζεις με τα κοριτσάκια…»

GNTM – Ζενεβιέβ: «Αντί να κάθεσαι να παίζεις με τα κοριτσάκια…»

Σε ποιον παίκτη το είπε αυτό; Και ποιο είναι το φετινό έπαθλο στο ριάλιτι μόδας;

Οι 20 υποψήφιοι που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του GNTM διαγωνίστηκαν χθες σε μία δοκιμασία που σίγουρα δεν περίμεναν με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές αδύναμες προσπάθειες.

Σήμερα, ήρθε η ώρα για τα επίδοξα μοντέλα να βρεθούν για πρώτη φορά φέτος στο πλατό και να κριθούν για το αποτέλεσμα που έδωσαν.

Αρχικά, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το φετινό έπαθλο του διαγωνισμού, ένα «χρυσό» συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων της Kendall Jenner, το Elite Models.

https://streamable.com/e1nqhy

Στη συνέχεια, και περνώντας στο διά ταύτα, ξεκίνησαν την απονομή της «νέμεσις».

Πρώτη πόζα που πέρασε από «κόσκινο» ήταν της  Μαρινέλλας που άφησε άφωνους τους κριτές με τον Άγγελο Μπράτη να δηλώνει ενθουσιασμένος και τον Δημήτρη Σκουλό να αναφέρει πως το μόνο που θα άλλαζε, θα ήταν τα δάχτυλά της που ήταν πολύ σφιγμένα.

Επόμενος ήταν ο Edward που δυσκολεύτηκε κάπως γι΄αυτό η Ζενεβιέβ ανέλαβε να του πει δύο κουβέντες για να επικεντρωθεί στη δουλειά του και όχι στο φλερτ με τα κορίτσια…

«Θα ήθελα πάρα πολύ αντί να κάθεσαι και να παίζεις με τα κοριτσάκια να κάθεσαι να παίζεις με τις εκφράσεις σου», ήταν η σύστασή της προς τον παίκτη.

https://streamable.com/o7ewwh