House of Fame: Έξω φρενών ο Στέφανος που ψηφίστηκε η Μαριάννα – Μεγάλος τσακωμός στην ακαδημία
Reality TV

House of Fame: Έξω φρενών ο Στέφανος που ψηφίστηκε η Μαριάννα – Μεγάλος τσακωμός στην ακαδημία

House of Fame: Έξω φρενών ο Στέφανος που ψηφίστηκε η Μαριάννα – Μεγάλος τσακωμός στην ακαδημία

Οι σπουδαστές μίλησαν για τους λόγους που ψήφισαν τη Μαριάννα για τους -4 βαθμούς κι εκείνος προσπάθησε να την υποστηρίξει

Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε στο House of Fame μετά την ψηφοφορία των σπουδαστών, με τη Μαριάννα να βρίσκεται στη δύσκολη θέση, παρά το γεγονός ότι ο Στέφανος ζήτησε από κάποιους να ψηφίσουν εκείνον και όχι την ίδια.

Η συζήτηση ξεκίνησε με έναν έναν τους σπουδαστές να εξηγούν τους λόγους που ψήφισαν και ξέφυγε μετά τα λόγια του Γιάννη.

«Δεν είχα σκοπό να την ψηφίσω, ήρθε με έπιασε κάναμε μια συζήτηση που τελείωσε. Αντιλήφθηκα κάτι όμως που δεν μου άρεσε καθόλου. Σου είπα έξω, ασχολήσου με άλλα πράγματα και όχι με αυτά που δεν πρέπει. Προσπαθείς να επηρεάσεις την ψηφοφορία με κάποια άτομα. Υπόγεια. Το θεωρώ λίγο ραδιουργία. Αυτή η διαδικασία ξέρουμε ότι γίνεται . Μπορεί όλοι να έρθουμε σε αυτή τη θέση. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που προσπαθείς να εμπλακείς και να επηρεάσεις κάποια πράγματα», είπε ο Γιάννης με τον Στέφανο να βγαίνει έξω από τα ρούχα του.

«Θέλω να απαντήσω εγώ. Η κουβέντα που κάναμε για τη Μαριάννα ήταν εξαιτίας μου. Αυτό που λες το υπόγειο είναι άκυρο. Σας πήρα μέσα 4 άτομα, αλλιώς θα το έλεγα μπροστά σε όλους και το απόγευμα μαζευτήκατε και το συζητάγατε».

Η Βένια πήρε το μέρος του Γιάννη και είπε ότι «μας έλεγες μην παρεξηγείτε τη Μαριάννα, γιατί δεν είναι καλά και φοβάται μην την ψηφίσετε».

Ο Άρης επίσης συμφώνησε και τόνισε ότι η Μαριάννα έχει στόμα να μιλήσει μόνη της αν θέλει, ενώ ο Γιάννης πήρε ξανά τον λόγο και του είπε: «Το τι κάνει ο Στέφανος με τη Μαριάννα είναι δικαίωμά τους. Εγώ βλέπω μονάδες. Δεν έχεις δουλειά να μιλάς για τη Μαριάννα. Το ότι δεν είναι καλά κι εγώ δεν είμαι καλά, αλλά δεν το προσεγγίζουμε με αυτήν την κατάσταση. Δεν με αφορά καν. Μπορεί να έχω 1.000 προβλήματα αλλά δεν τα βγάζω για δικαιολογία στην ψηφοφορία. Τόση ώρα φωνάζεις και σου εξηγώ ότι είσαι λάθος. Εκτίθεμαι κι εγώ αν κάνω τη χάρη που μου ζήτησες».

https://streamable.com/6xomsy

«Ήθελα να το πάρω πάνω μου», απάντησε ο Στέφανος που έβαλε τα κλάματα. Ο Άρης πήρε τον λόγο και εξήγησε στη Μαριάννα. «Έχεις βάλει ένα παιδί δυο φορές να βγαίνει με νεύρα. Είσαι η μόνη που δεν σταματάει να κλαίει. Είσαι το μόνο άτομο που την Παρασκευή κάτι συμβαίνει. Τώρα κάτι που συμβαίνει και δεν πρέπει να μάθουμε. Έχεις έναν άνθρωπο που σε προστατεύει χωρίς να του το ζητήσεις, αλλά από μόνη σου δεν πατάς στα πόδια σου. Σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες. Βρες τον τρόπο να μην είσαι ευαίσθητη. Είναι κακό να έχεις πάντα κάτι. Αλλού έχεις το πρόβλημα και λύσε το».

Σειρά για να εξηγήσει τους λόγους που ψήφισε την Πηνελόπη πήρε ο Μηνάς, ο οποίος της είπε ότι θεωρεί ότι συμπεριφέρεται διαφορετικά στους νεότερους. «Σε σέβομαι καλλιτεχνικά, απλά έχεις μια διαφορετική συμπεριφορά στα μικρότερα παιδιά εδώ μέσα. Έχεις μια συμπεριφορά και πρέπει να τους διαχειρίζεσαι αλλιώς. Έχεις φέρει σε άβολη θέση την Κόνη και την Αλεξάνδρα. Θέλω να φέρεσαι στα μικρότερα παιδιά όπως φέρεσαι και στους μεγαλύτερους».

Η Κόνη πήρε τον λόγο. «Κάποιες φορές έχεις επιθετική συμπεριφορά. Έχουν γίνει μικρά θεματάκια, παρεξηγήσεις. Είσαι λίγο απότομη μαζί μου σε στιγμές. Εμένα με είχε στεναχωρήσει και γι αυτό και σε ψήφισα».

«Σου μιλάω αυτή τη στιγμή και δεν καταλαβαίνεις. Τον διαχωρισμό τον βάζεις εσύ. Θεωρώ ότι ό,τι και να πω πιάνει πάτο. Υπάρχει χάσμα», είπε η Πηνελόπη με τον Μηνά να την ειρωνεύεται και να εκνευρίζει και τους υπόλοιπους. «Μπορείτε να με ψηφίζετε κάθε βδομάδα. Αυτό που έχετε φτιάξει είναι placebo και το έχετε φτιάξει στο μυαλό σας».

https://streamable.com/x9bipz