House of Fame: Γνώρισε την… πεθερά του ο Στέφανος –  Η έκπληξη στη Μαριάννα
Reality TV

House of Fame: Γνώρισε την… πεθερά του ο Στέφανος – Η έκπληξη στη Μαριάννα

House of Fame: Γνώρισε την… πεθερά του ο Στέφανος –  Η έκπληξη στη Μαριάννα

Η μαμά της σπουδάστριας μπήκε στο σπίτι για να δώσει δύναμη στην κόρη της

Εβδομάδα εκπλήξεων είναι αυτή πριν από τον ημιτελικό του House of Fame, με τη Μαριάννα να είναι εκείνη που πέταξε από τη χαρά της βλέποντας την πόρτα της βίλας να ανοίγει.

Η μητέρα της ήταν εκείνη που μπήκε στο σπίτι και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει από ενθουσιασμό. Από την άλλη, ο Στέφανος, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και σχολίασε ότι δεν έχει καν φτιάξει τα μαλλιά του για να τη γνωρίσει. Παρόλα αυτά πήγε να τη συναντήσει πρώτος κι εκείνη τον αγκάλιασε με αγάπη.

Η μαμά της Μαριάννας κάθισε στο σαλόνι και ο Άρης Βανταράκης δεν έχασε την ευκαιρία να τη ρωτήσει πώς της φαίνεται ο Στέφανος για την κόρη της.

«Από τη στιγμή που είναι επιλογή της είναι απόλυτα σεβαστό. Φαίνεται καλό παιδί και βγαίνει αυτό», του απάντησε, με τον Στέφανο να κοκκινίζει από ντροπή.

«Πρώτη φορά γνωρίζω τη μαμά της κοπέλας μου. Δεν το έχω ξανακάνει αυτό, εδώ μέσα τα έχω κάνει όλα», είπε στην κάμερα ο νεαρός τραγουδιστής.

Η Μαριάννα ξενάγησε τη μητέρα της στην ακαδημία και οι δυο τους άρχισαν να μιλούν. Η μαμά της προσπάθησε να την ξυπνήσει και τη συμβούλευσε να τα αφήσει όλα στην άκρη και να προχωρήσει. «Βάλτα όλα στην άκρη και πάμε. 5 kills με κατάλαβες; Όλα καλά. Πάτα. Προχώρα. Θέλω να το δω», της είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/stkqpz

Ο Λευτέρης Κιντάτος βοήθησε τον Γιάννη

Ο τραγουδιστής μπήκε στην ακαδημία για να βοηθήσει τον Γιάννη με το τραγούδι «Αθήνα μου» που του έχει ανατεθεί να ερμηνεύσει την Παρασκευή.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Να τονίζεις τις λέξεις εκεί που τονίζονται. Αν το πεις έτσι είσαι στο τελικό για πλάκα. Δώσε την ψυχή σου, μη σκεφτείς ούτε μία νότα. Άσε τις νότες, βγες και πες το με την ψυχή σου».

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης βρέθηκε στην αίθουσα των μαθημάτων μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο για να ακούσει και τους υπόλοιπους σπουδαστές.

https://streamable.com/sjlc1p