House of Fame: Ο τσακωμός του Γιάννη με τον Μηνά και η εκπληκτική αλλαγή του Sion
Reality TV

House of Fame: Ο τσακωμός του Γιάννη με τον Μηνά και η εκπληκτική αλλαγή του Sion

House of Fame: Ο τσακωμός του Γιάννη με τον Μηνά και η εκπληκτική αλλαγή του Sion

Από τα μαγικά χέρια του Παντελή Τοτουντζή και των ειδικών πέρασε και η Έλενα

Ημέρα αλλαγών ήταν η σημερινή για τους σπουδαστές του House of Fame και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Sion και της Έλενας να περιποιηθούν τα μαλλιά τους.

Πριν ωστόσο ο Παντελής Τουτουντζής αποχωρήσει για την αίθουσα που γίνονται τα μαθήματα, βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού για μια γρήγορη συζήτηση με τα παιδιά.

Η κουβέντα γύρισε γύρω από το αν οι νέοι τραγουδιστές νιώθουν ότι τους υποτιμούν οι επαγγελματίες με τον Μηνά να παίρνει τον λόγο και να δηλώνει ότι το έχει αισθανθεί κάποιες φορές, μέσα από τον χαβαλέ που γίνεται.

«Νιώθω ότι ο Γιάννης παλιότερα με κάτι που μπορεί να είχε πει να με υποτίμησε», είπε μετά από αρκετή πίεση για να ονοματίσει κάποιον, με τον Άρη να παίρνει θέση.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης, εμφανώς ενοχλημένος και στεναχωρημένος με αυτό που άκουσε του απάντησε: «Με στενοχωρεί αφάνταστα αυτό που λέει, νομίζω ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος που κάθομαι και τον βοηθάω και σπαταλάω τον χρόνο μου. Πολλές φορές εγώ πρώτος από τα λόγια που χρησιμοποιώ παρεξηγούμαι, αλλά με προσβάλλει αυτό που λες και ειδικά σε εμένα. Ένιωθα πράγματα και νόμιζα ότι ήταν αμοιβαία. Με εκθέτεις, έκανες γκάφα».

https://streamable.com/b41r3f

Οι σπουδαστές στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα για να δουν τις αλλαγές της Έλενας και του Sion. Το κούρεμα του δεύτερου ήταν εντυπωσιακό και πρωτότυπο, ενώ η Έλενα απέκτησε μακριά ξανθά μαλλιά.

https://streamable.com/8exrqj