House of Fame: Όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του πρώτου live
Reality TV

House of Fame: Όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του πρώτου live

House of Fame: Όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του πρώτου live

Το άγχος της πρώτης φοράς και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο live του House of Fame, με την Ελένη Φουρέιρα να υποδέχεται τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό, υπόσχοντας μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χαρά.

«Είχα πολύ άγχος, προσπαθώ να το απολαύσω γιατί δεν είναι η δουλειά μου και είναι κάτι καινούριο για εμένα. Είπα Ελένη διασκέδασέ το, ο κόσμος σε αγαπάει και πάντα με σεβασμό. Τα παιδιά είναι υπέροχα αλλά έχουν πολύ άγχος», είπε η Ελένη Φουρέιρα στην κάμερα του «Σου Κου Family».

Ο Γιάννης Πλούταρχος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τους διαγωνιζόμενους και αποκάλυψε ότι νιώθει πολύ όμορφα ως κριτής. «Υπάρχουν παιδιά που έχω ξεχωρίσει και βλέπω ότι υπάρχει εξέλιξη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Από τη μεριά του ο Φοίβος τόνισε: «Για όλα τα πράγματα υπάρχει πρώτη φορά. Πιστεύω να τα πάω καλά. Πίστευα ότι θα ήμουν πιο αγχωμένος αλλά τελικά είμαι καλά. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που αν δουλέψουν έχουν προοπτικές».

Η Καίτη Γαρμπή ήταν αρκετά… τρακαρισμένη: «Είχα πάρα πολύ άγχος, σαν να είχα πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο. Είναι τεράστια η ευθύνη που έχουμε απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Το πρώτο μήνυμα που έλαβα στο break ήταν από τον Διονύση, ο οποίος μου έλεγε τα καλύτερα και να μην είμαι αγχωμένη».

https://streamable.com/65beyt