House of Fame: Τρελά «γκάζια» στον Γιάννη – Τα άκουσε από Μεταξόπουλο και Ρόρρη
Reality TV

House of Fame: Τρελά «γκάζια» στον Γιάννη – Τα άκουσε από Μεταξόπουλο και Ρόρρη

House of Fame: Τρελά «γκάζια» στον Γιάννη – Τα άκουσε από Μεταξόπουλο και Ρόρρη

Έξω φρενών ο διευθυντής της ακαδημίας

Φορτισμένος ψυχολογικά είναι τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Αρβανιτίδης στο House of Fame, με μια σειρά από σκηνικά που έχουν συμβεί μέσα στην ακαδημία να τον έχουν επηρεάσει αρνητικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης ζήτησε από την καθηγήτρια μουσικής, Βασιλική Ρόρρη να του κατεβάσει έναν τόνο το τραγούδι του, με την ίδια να παρεξηγείται από τον τρόπο του. Η ένταση ξεκίνησε από την Πέμπτη και κορυφώθηκε την Παρασκευή με την κ. Ρόρρη να του λέει χαρακτηριστικά:

«Με ενοχλεί πολύ να μου λες θέλω. Με ενόχλησε που το έκανες χθες και το κάνεις και σήμερα. Εσύ από εμένα δεν μπορείς να θέλεις. Εγώ θέλω».

«Δεν απαιτώ, θέλω τη συμβουλή σας», απάντησε ο Γιάννης.

https://streamable.com/r49i95

Η σειρά για… κατσάδιασμα ήταν για τον Πάνο Μεταξόπουλο, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα έξαλλος και απαίτησε από τον Γιάννη μια συγγνώμη για τα λόγια που του χρέωσε.

«Έκατσα και το έψαξα και ποτέ δεν είπα τη λέξη ασέβεια. Μόνο σου την ανέφερες και σου εξήγησα ότι δεν εννοώ ασέβεια. Ένιωθα τρομερές ενοχές και ζήτησα και συγγνώμη. Παίρνω πίσω τη συγγνώμη και την πετάω και απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη. Έκανα ένα λάθος με τον Sion, αν κάνω άλλα δύο θα φύγω από τη σχολή», είπε ο διευθυντής με τον Γιάννη να απολογείται.

«Η μέρα μου χθες ξεκίνησε με διαφωνία με την κ. Βασιλική. Σας σέβομαι και σας εκτιμώ και βλέπω πόσο αληθινός είστε. Ζητάω ταπεινά συγγνώμη, σαν άνθρωπος χτες όλη η μέρα ήταν ένα δάχτυλο».

https://streamable.com/wb0259