House of Fame: Χαμός στο σπίτι για τα «κουτσομπολιά» – Ισοψηφία στην ψηφοφορία των σπουδαστών
Reality TV

House of Fame: Χαμός στο σπίτι για τα «κουτσομπολιά» – Ισοψηφία στην ψηφοφορία των σπουδαστών

House of Fame: Χαμός στο σπίτι για τα «κουτσομπολιά» – Ισοψηφία στην ψηφοφορία των σπουδαστών

Τα νεύρα του Στέφανου και τα λόγια του Sion για τον Γιάννη Αρβανιτίδη

Ημέρα ψηφοφορίας ανάμεσα στους σπουδαστές του House of Fame ήταν η σημερινή (5/3), με την «κάλπη» να βγάζει δύο άτομα τα οποία θα έχουν το μειονέκτημα στο live.

Πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, στο μάθημα του Πάνου Μεταξόπουλου, οι παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν ποιες είναι οι τρεις λιγότερο καλές προσπάθειες, με τον Στέφανο στη συνέχεια να αντιδρά και να ωρύεται μέσα στο σπίτι, για το γεγονός ότι κάποιοι μέσα στις επιλογές τους έβαλαν τον Άρη.

https://streamable.com/d25du3

Στα της ψηφοφορίας, οι σπουδαστές «μοίρασαν» τις ψήφους τους ανάμεσα σε Αναστασία και Πηνελόπη, με αποτέλεσμα και οι δυο να βγουν στον «τάκο» και να βρίσκονται αντιμέτωπες με το -4 από τους βαθμούς που θα λάβουν από τους κριτές στο αποψινό live.

https://streamable.com/045bgs

Νεύρα και συζητήσεις

Τα «κουτσομπολιά» που γίνονται ανάμεσα στους σπουδαστές και κυρίως τα λόγια που έχει πει ο Jimmy Sion για τον Γιάννη, έκαναν τον δεύτερο να «καλεί» συμβούλιο στο σαλόνι του σπιτιού.

«Όποιος δεν θέλει να κάτσει σε αυτήν την κουβέντα μπορεί να φύγει. Είμαι πολύ χαρούμενος που η μάνα μου με έχει κάνει εγωιστή, νευρικό και ώρες ώρες απόλυτο. Σας μάζεψα για να σας μιλήσω για το “φαινόμενο” Sion. Γιατί έγιναν συζητήσεις πίσω από την πλάτη μου», είπε ο Γιάννης, ο οποίος έμαθε ότι ο Sion έλεγε στους συμπαίκτες του ότι είναι gay και ότι οι φωτογραφίες που έχει της κοπέλας του, είναι για ξεκάρφωμα.

«Εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω. Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους. Είπα αυτά που σκεφτόμουν. Όποιος δεν θέλει να μην μου μιλήσει ok, πηγαίντε στον Γιάννη αλλά όταν καταλάβετε τι άτομο είναι…», είπε ο Sion.

https://streamable.com/chprdg

«Έχω πέσει από τα σύννεφα με τον Obi. Με ψάρωνε για να του λέει αυτά που του λέω», συνέχισε ο Sion και μιλώντας μπροστά στα παιδιά είπε ότι ο Obi και ο Σπετσιώτης τον έχουν πει διπρόσωπο. «Είμαι πολύ απογοητευμένος από εσάς. Πιο πολύ θέλω να κάνω παρέα με τον Γιάννη. Του το δίνω γι αυτό που έκανε».

https://streamable.com/sf07kd