I am a celebrity get me out of here: Αυτός θα είναι ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού
Reality TV

I am a celebrity get me out of here: Αυτός θα είναι ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού

I am a celebrity get me out of here: Αυτός θα είναι ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού

Βγήκε λευκός καπνός; Το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για το Znews

Με ανανεωμένο πρόγραμμα βγαίνει ο ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν έχοντας εντάξει μεταξύ άλλων στη «φαρέτρα» του και ένα νέο ριάλιτι που θα συζητηθεί.

Ο λόγος για το I am a celebrity get me out of here, τη νέα παραγωγή της Acun Medya.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα -μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA- με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς, με διάσημους που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους.

Εδώ και καιρό πολλά γράφονταν για το όνομα του παρουσιαστή με επικρατέστερο φυσικά αυτό του Γιώργου Λιανού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου για το Znews, ο Γιώργος Λιανός έχει «κλειδώσει» για την παρουσίαση καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως θα ταιριάξει «γάντι» στο κόνσεπτ.

Ερωτηματικό παρέμενε, όμως, μέχρι τώρα το ποιος θα αναλάμβανε τη θέση του συμπαρουσιαστή καθώς όπως είναι γνωστό το συγκεκριμένο ριάλιτι απαιτεί δύο πρόσωπα στην παρουσίαση.

Και εδώ ακούστηκαν διάφορα ονόματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου όμως αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο παίκτης του Survivor φαίνεται ότι τη νέα σεζόν θα έχει διπλό ρόλο στον ΣΚΑΪ αφού όπως ακούγεται έχει «κλείσει» και για το πάνελ της μεσημεριανής πλέον εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Πώς λοιπόν θα τα συνδυάσει;

Τα γυρίσματα  του ριάλιτι όπως μαθαίνουμε πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα Σεπτεμβρίου και μάλιστα υπάρχει μία ανατροπή στον αριθμό των επεισοδίων που θα γυριστούν.

Συγκεκριμένα, τα επεισόδια θα είναι λιγότερα από όσα είχαν αρχικά προγραμματιστεί και αυτό επειδή πρόκειται για μία αρκετά ακριβή αλλά και χρονοβόρα παραγωγή.

Αυτό σημαίνει ότι αν όντως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι και στο πάνελ Σκορδά ότι θα χρειαστεί να λείψει κάποιες μέρες από τις υποχρεώσεις του στην εκπομπή για να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης:

I am a celebrity get me out of here: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα παραγωγή της Acun Medya που θα βγει στον ΣΚΑΪ