I am a celebrity – Καλομοίρα: Φωτογραφήθηκε για το ριάλιτι
Reality TV

I am a celebrity – Καλομοίρα: Φωτογραφήθηκε για το ριάλιτι

I am a celebrity – Καλομοίρα: Φωτογραφήθηκε για το ριάλιτι

Η Καλομοίρα θα είναι η νέα συμπαρουσιάτρια του Γιώργου Λιανού στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ I am a celebrity get me out of here

Στον δρόμο για το φωτογραφικό στούντιο πέτυχε η κάμερα της Super Kατερίνας την Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια είχε ραντεβού για την επίσημη φωτογράφιση για το ριάλιτι I am a celebrity get me out of here το οποίο θα συμπαρουσιάζει με τον Γιώργο Λιανό.

Χωρίς να έχουν βγει ακόμα οι επίσημες ανακοινώσεις, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει και θα αναχωρήσει στο τέλος του μήνα για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα γίνουν τα γυρίσματα.

«Έχω αργήσει στο ραντεβού μου. Αυτά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι στην Ελλάδα. Τι με ρωτάς; Πρέπει να πάω στη φωτογράφιση. Θα τα δείτε όλα!» αρκέστηκε να πει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενα Πολυκάρπου, «έχει τελειώσει η υπόθεση, το πολύ 20 Σεπτεμβρίου θα φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο. Η Καλομοίρα δεν ξέρω αν θα φύγει από εδώ ή την Ουάσινγκτον που είναι δυο ώρες από τον Άγιο Δομίνικο. Θα είναι συμπαρουσιάστρια, μια χαρούμενη νότα. Εγώ έχω απορία αν θα καταλαβαίνει τι θα λέει ο Γιώργος».

«Η Καλομοίρα θα είναι δίπλα στους παίκτες και θα μαζεύει κατσαρίδες, θα κάνει δοκιμασίες» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Την πήραν γιατί στέρεψε η λογική και η φαντασία. Πρέπει να αποθεώνω οτιδήποτε; Δεν αποδομώ την Καλομοίρα, δεν κάνει για την Καλομοίρα» ήταν το καυστικό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου!

«Φίλη μου έκανε ραντεβού και της πρόσφεραν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και αρνήθηκε γιατί το θεωρεί τραγικό» πρόσθεσε στη συζήτηση η Κατερίνα Καινούργιου

Η επιβεβαίωση πάντως ήρθε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά όπου η Καλομοίρα ήταν καλεσμένη και πλέον επίσημα επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι εκεί.

«Καλωσόρισες Καλομοίρα μου στον ΣΚΑΪ» της είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι μια εκπομπή που με αφήνει να είμαι ο εαυτός μου και να πω ό,τι θέλω και να κάνω ό,τι θέλω και χαίρομαι που είμαι με τον Γιώργο Λιανό, είναι τέλειος παρουσιαστής, έχει οικογένεια, καταλαβαίνει την ψυχολογία μου, έχει την τρέλα.

Γνωριστήκαμε δουλεύοντας με Γονίδη και Κοκκίνου.

Τα έχω οργανώσει όλα. Η Καραϊβική είναι πιο κοντά στο σπίτι μου, είναι 2,5 ώρες και βολεύει πάρα πολύ και είναι και η Φλόριντα κοντά. Το πρώτο πράγμα είναι να το συζητήσω με τον άντρα μου και τα παιδιά μου σε family meeting. Τους είπα ότι η μαμά έχει μια πρόταση και τους άρεσε. Θα χάσουν μερικές μέρες από το ελληνικό σχολείο και αυτό τους κέρδισε!» είπε μεταξύ άλλων.