Η αποκάλυψη του Διονύση για τη μέρα της αποχώρησής του: “Δεν έπρεπε να ακούσω κανέναν…”
Reality TV

Η αποκάλυψη του Διονύση για τη μέρα της αποχώρησής του: “Δεν έπρεπε να ακούσω κανέναν…”

Η αποκάλυψη του Διονύση για τη μέρα της αποχώρησής του: “Δεν έπρεπε να ακούσω κανέναν…”

Η κάρτα ασυλίας της Κατερίνας, η σχέση του με τον Γιώργο και η πρόβλεψη για τον τελικό

Καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε ο Διονύσης Πρώιος και μίλησε για όλους και για όλα. Ο αγαπημένος παίκτης των τηλεθεατών που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef αναφέρθηκε σε όλη του την πορεία στο παιχνίδι λέγοντας: “Στο MasterChef μπήκα φουσκωμένος σαν… παγώνι και μόλις είδα τα παιδιά λέω “όπα, που πας;” και εκεί αρχίζω και μαζεύομαι λιγάκι.

Την προηγούμενη νύχτα ήρθε η Κατερίνα και μου είπε για την κάρτα ασυλίας και της είπα να μην μου τη δώσει. Μου έδωσε, όμως, την κάρτα και με συγκίνησε πάρα πολύ και μετά, όταν μπόρεσα, της το ανταπέδωσα.

Η Κατερίνα έχει παράπονο από μένα; Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο να μου το πει, αν και έχει το νούμερό μου. Δεν ξέρω γιατί έχει παράπονο από μένα. Υπήρχαν τρεις κριτές εκεί, πολύ σοβαροί άνθρωποι κι εγώ πήγα για να με κρίνουν αυτοί και όχι κανένα παιδί.

Εγώ προσπάθησα να έρθω κοντά στην Κατερίνα από την αρχή γιατί εμένα μου αρέσουν τα παράξενα άτομα. Γενικώς μου αρέσει να έχω τρελά άτομα γύρω μου. Με την Κατερίνα προσπάθησα να έρθω κοντά, αλλά πολλές φορές μιλούσε σαν φορτηγατζής και εμένα αυτό με φόβισε λιγάκι.

Όταν μου έδωσε την κάρτα ήρθαν όλα τα φιλαράκια μου και με ρωτούσαν “τι κάνατε το βράδυ και σου έδωσε την κάρτα;”. Τους είπα ότι εγώ δεν έκανα τίποτα, απλά περπατούσα στο σπίτι”.

Αναφερόμενος στη μαγειρική αναμέτρηση με τον Σταυρή και τη Μάρλεν είπε: “Παραλίγο να φύγω και μετά τον Σταυρή. Δεν ήθελα να αποχωρήσω πριν από εκείνον. Η Μάρλεν για μένα ήταν πολύ καλή. Μόλις είδαμε το κρέας άρχισα να χαιρετάω.

Κάπως συγκλονίστηκα όταν έφυγε η Μάρλεν και έμεινα εγώ. Αλλά δεν μου άρεσε. Δεν έπρεπε να ακούσω κανέναν εχθές, αλλά τους άκουσα για το καλό μου”.

Σχολιάζοντας τους συμπαίκτες τους αποκάλυψε τα παρατσούκλια που τους έδωσε ενώ εξήγησε γιατί ένιωθε τόσο κοντά στον Γιώργο Λασκαρίδη: “Η Μαρία είναι η ακέφαλη πριγκίπισσα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ φτιαχνόταν. Δεν συμμετείχε σε αυτά που κάναμε. Είχε τον Μπέλλο συνέχεια. Δεν έχω φάει από τα χέρια της. Δεν είχε μαγειρέψει στο σπίτι. Ο Μπέλλος ήταν φοβερός. Τον Σταυρή θέλανε να τον διώξουν όλοι. Αφού είναι ο καλύτερος. Εμένα με ανεφέραν σε όλα τα γράμματα. Μιλάω με όλους και οποίος θέλει με βρίσκει

Με τον Γιώργο είχα κάτι περίεργο.. Ο Ηρακλής είχε χάσει τον μπαμπά του και εγώ τον γιο μου. Όμως ο Γιώργος του έμοιαζε αρκετά. Είχαν πολλά κοινά. Τον είχα και μακρυά και κοντά μου. Όμως μιλούσε πολύ. Με τρέλανε το βράδυ πριν την κάρτα και με έπρηξε… Άλλα έλεγε και άλλα έκανε. Πήγε και έσωσε τη Μαρία που έβριζε συνέχεια. Ο Γιώργος αλλάζει κάθε δυο λεπτά. Έχουμε καλή σχέση. Τσακωνόμασταν αλλά τα βρίσκαμε κατευθείαν

Ο Σταύρος είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δεν κρατάει κακίες. Μ’ άρεσε που τον είχα πίσω μου. Γελούσα πολύ. Ο Τζον καθάριζε όλο το σπίτι, μαγείρευε δέκα φαγητά. Από μόνος του το έκανε. Δεν κρατάει κακίες, ήταν ένα πολύ καλό πλάσμα. Γελούσε πολύ. Τελικό θεωρώ θα πάνε ο Γιώργος και ο Σταυρής”.