Η Αθηνά Ευμορφιάδη απαντά για τις πλαστικές στο πρόσωπό της: «Δεν έχω κάνει καμία! Και δεν μπορώ να κάνω πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια. Η μύτη μου είναι σπασμένη»
Reality TV

Η Αθηνά Ευμορφιάδη απαντά για τις πλαστικές στο πρόσωπό της: «Δεν έχω κάνει καμία! Και δεν μπορώ να κάνω πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια. Η μύτη μου είναι σπασμένη»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη απαντά για τις πλαστικές στο πρόσωπό της: «Δεν έχω κάνει καμία! Και δεν μπορώ να κάνω πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια. Η μύτη μου είναι σπασμένη»

Η παίκτρια του Survivor φωτογραφήθηκε με την οικογένειά της για το ΟΚ!

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ! μαζί με τη 13χρονη κόρη της και τον σύντροφό της και μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η 32χρονη αθλήτρια μίλησε για τη συμπεριφορά των συμπαικτών της αλλά απάντησε και στα αρνητικά σχόλια ότι έχει κάνει πλαστικές στο πρόσωπό της.

Πώς ήταν η επάνοδος στην Ελλάδα και την καθημερινότητά σου ύστερα από δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο;

Χρειαζόμουν ξεκούραση. Σκέψου ότι είχα να κοιμηθώ δύο μήνες. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούμε να κοιμηθούμε στο σανίδι γελιούνται. Σηκωνόμασταν το πρωί με μελανιές και φοβερούς μυϊκούς πόνους. Πόσο μάλλον κάποιες μέρες που έβρεχε κιόλας και η καλύβα μας γέμιζε νερό. Αλλά και ψυχολογικά ήμουν πολύ πιεσμένη. Από την πείνα και την εξάντληση είχα νεύρα. Και για να μην ξεσπάω στους συμπαίκτες μου πήγαινα μόνη μου στο δάσος και έκλαιγα. Τι να σου πω τώρα; Ότι δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω και για δύο μήνες έβρεχα απλά τα χείλη μου με το νερό της καρύδας; Ευτυχώς, η υποδοχή των δικών μου ανθρώπων και η αγκαλιά τους μου πρόσφεραν τη μεγαλύτερη ξεκούραση.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Η απλυσιά. Σκέψου ότι κάναμε μπάνιο μία φορά την εβδομάδα στην παραλία. Παρακαλούσαμε να έχει αγώνισμα στο νερό για να ξεπλυθούμε εκεί. Όταν έφυγα και πήγα στο ξενοδοχείο, ήμουν μία ώρα στο μπάνιο και πλενόμουν. Αφού ο δημοσιογράφος που με συνόδευε νόμιζε ότι έπαθα κάτι. Δεν έβγαζα χώμα από πάνω μου. Λάσπη έβγαζα… Ένα ακόμη στοιχείο που με ενόχλησε είναι ότι οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες μου μπήκαν μέσα στο παιχνίδι έχοντας ο καθένας τη δική του στρατηγική.

Τι στρατηγική είχε, για παράδειγμα, η Μυριέλλα Κουρεντή;

Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτή τη γυναίκα. Ό,τι και να πωθ α βρει έναν τρόπο να με διαψεύσει. Ακόμα και πράγματα που είχαμε όλοι δει, μας έλεγε ότι δεν ήταν αυτό που νομίζαμε. Έλεγε τη μία μέρα ένα ψέμα και την επομένη αναιρούσε αυτό που είχε πει, λέγοντας ένα καινούριο ψέμα.

Και ο Βαλάντης τι στρατηγική ακολουθούσε;

Με τον Βαλάντη είχα καταλάβει από την αρχή ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει ειδική διαχείριση. Εγώ είχα βρει το κουμπί του, τον είχα από κοντά και τον ηρεμούσα. Αλλά κάποια στιγμή ακόμα κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε. Κι από ένα σημείο και μετά ήθελε να χτυπάει παλαμάκια κι εμείς να χορεύουμε.

Υπήρχε κάποιος παίκτης που δεν είχε καμιά στρατηγική;

Η Ευρυδίκη (σ.σ. Παπαδοπούλου), ο Πιλίδης κι εγώ.

«Δεν έχω κάνει καμία πλαστική»

«Αυτό το ψέμα πρέπει να τελειώσει! Δεν σου κρύβω πως όταν διάβασα αυτά τα απαίσια πράγματα, που συνοδεύονταν μάλιστα και από φωτογραφίες από τότε που ήμουν 19 χρόνων, έκλαιγα από τα νεύρα μου. Ήθελα να βάλω τις φωνές.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης μου. Ήμουν στην περίοδο του θηλασμού, ήμουν ανενεργή αθλήτρια και είχα κάποια παραπάνω κιλά. Όταν ιδρώνω και ματώνω στα ρινγκ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στους αγώνες, όταν κάνω προπόνηση τέσσερις ώρες την ημέρα, είναι λογικό να μην έχω τον ίδιο σωματότυπο.

Είναι δυνατόν να έχω το μαγουλάκι που είχα στα 19 μου τώρα που είμαι 32 και τα χαρακτηριστικά μου έχουν αλλάξει από την απώλεια κιλών;

Δεν έχω κάνει καμία πλαστική! Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα πριν ολοκληρώσω την πορεία μου ως αθλήτρια.

Η μύτη μου είναι σπασμένη. Θα ήταν ανώφελο να κάνω οποιαδήποτε πλαστική σε ένα πρόσωπο που χτυπιέται στους αγώνες.

Το μόνο που έχω πειράξει επάνω μου είναι τα χείλη μου. Αλλά αυτό δεν είναι πλαστική» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στα κακόβουλα σχόλια.