Η εξομολόγηση του Ηλία Βαλάση: «Δουλεύω σε οικοδομή και είμαι περήφανος»
Reality TV

Η εξομολόγηση του Ηλία Βαλάση: «Δουλεύω σε οικοδομή και είμαι περήφανος»

Η εξομολόγηση του Ηλία Βαλάση: «Δουλεύω σε οικοδομή και είμαι περήφανος»

Τι αποκάλυψε για τα ριάλιτι που συμμετείχε στο παρελθόν

Πριν από 17 χρόνια τον γνωρίσαμε στο πρώτο Survivor που έγινε στην Ελλάδα  και όλα αυτά τα χρόνια ο Ηλίας Βαλάσης έχει δεχτεί προτάσεις για ριάλιτι. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Άννα Ζηρδέλη για την περίοδο που βιώνει, τα κλειστά θέατρα, τα ριάλιτι, αλλά και την ανάγκη να εργαστεί σε οικοδομή.

«Τα θέατρα είναι κλειστά, οπότε τώρα δουλεύω στην οικοδομή, λάσπη. Περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή που θα πρέπει όλοι μας να βρούμε κάτι για να επιβιώσουμε. Εγώ επέλεξα αυτό το πράγμα να κάνω, το οποίο με κάνει και αισθάνομαι και πολύ περήφανος.

Η λάσπη, ο ιδρώτας, η καθημερινότητα, το πρωινό ξύπνημα, όλα αυτά με έκαναν και θυμήθηκα ότι δύσκολα βγαίνει το ψωμί και όχι τόσο εύκολα. Δουλεύω σε μια οικοδομή με 80 άτομα και είμαστε μόνο δύο Έλληνες, όλοι οι υπόλοιποι είναι ξένοι. Και μπράβο τους», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βαλάσης.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στα ριάλιτι είπε: «Επειδή ήμουν στη “Φάρμα” και το Survivor και τι; Είμαι καλύτερος άνθρωπος από τους υπόλοιπους; Είμαι πιο σπουδαίος γι’ αυτό που έκανα; Τι είμαι; Απλά είχα έκθεση στην τηλεόραση που αυτό σε κάνει τρομερά αναγνωρίσιμο, όπως στην περίπτωσή μου, τελεία. Είμαστε πολύ κουτοί να νομίζουμε ότι η τηλεόραση  μας κάνει σπουδαιότερους».

Για τις προτάσεις που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια είπε: «Για τηλεοπτική σειρά δεν με έχουν προσεγγίσει, είχα μιλήσει και για το Survivor, όπου δεν έγινε δεύτερη κουβέντα, είχα μιλήσει και για το Nomads όπου τελικά κάποιος άλλος πήρε τη θέση μου».

Τέλος, αναφερόμενος στην παιδική του ηλικία και την κακοποίηση που είχε υποστεί ανέφερε: «Στην Ελλάδα οι τρεις στους πέντε είμαστε κακοποιημένοι. Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που είναι τώρα μαζί μου και τα παιδιά στη μονάδα που ζήσαμε δύσκολες στιγμές».