«Η Φάρμα»: Αυτός είναι ο πρώτος αρχηγός – Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του
Reality TV

«Η Φάρμα»: Αυτός είναι ο πρώτος αρχηγός – Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του

«Η Φάρμα»: Αυτός είναι ο πρώτος αρχηγός – Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του

Η ψηφοφορία ανάμεσα στους παίκτες και οι ανακοινώσεις του Σάκη Τανιμανίδη

Στο σπίτι της «Φάρμας» μπήκαν οι 14 παίκτες και ξεκίνησαν άμεσα τις εργασίες, έτσι ώστε το βράδυ να ήταν όλα έτοιμα και να μπορέσουν να ξεκουραστούν.

Τα κορίτσια μπήκαν στην κουζίνα για να ετοιμάσουν το μεσημεριανό γεύμα, άλλοι πήγαν να κόψουν ξύλα, ενώ άλλοι ετοίμασαν τα στρώματα των κρεβατιών τους, καθώς και αυτά έπρεπε να τα γεμίσουν και να τα ράψουν.

https://streamable.com/04d7l8

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στη «Φάρμα» για ανακοινώσεις. Όπως είπε στο σπίτι θα υπάρχει ένας αρχηγός, ο οποίος θα έχει ανέσεις, πλεονεκτήματα αλλά και ευθύνες. «Ο λόγος του είναι νόμος», τόνισε, θα μοιράζει εργασίες, θα έχει προνόμια, καθώς θα μένει στο δικό του σπιτάκι, θα έχει το δικό του μπάνιο και κανείς δεν θα μπαίνει σπίτι του χωρίς την άδειά του. Επίσης θα έχει ασυλία.

Η ψηφοφορία θα γίνεται ανοιχτά κάθε εβδομάδα.

https://streamable.com/idoykj

Ο Κωνσταντίνος, ή αλλιώς Ντούπης, όπως είναι το παρατσούκλι του, ψηφίστηκε αρχηγός από τους συμπαίκτες του, ωστόσο δεν πήρε την αρχηγία, απλά ήταν ο πρώτος υποψήφιος. Ο δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Βασίλης, στον οποίο έτυχε ο γραμμένος φάκελος.

Η έκπληξη από τον παρουσιαστή ήταν ένα σκυλάκι το οποίο τους περίμενε στην αποθήκη.

https://streamable.com/slnome

Το πρώτο αγώνισμα

Τα αγωνίσματα της «Φάρμας» θα πραγματοποιούνται στον αχυρώνα. Οι δύο παίκτες, ο Βασίλης και ο Ντούπης βρέθηκαν αντιμέτωποι, με τον Σάκη Τανιμανίδη να επιστρέφει στη γνωστή του θέση, αυτή του… διαιτητή.

https://streamable.com/ygl1p1

Σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, αρκετά κουραστικό και απαιτητικό, νικητής ήταν ο Ντούπης.

https://streamable.com/dmfc53