«Η Φάρμα»: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τους χώρους του ριάλιτι
Reality TV

«Η Φάρμα»: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τους χώρους του ριάλιτι

«Η Φάρμα»: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τους χώρους του ριάλιτι

Πώς θα αναδεικνύεται ο αρχηγός; Αναλυτικά η διαδικασία

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τους χώρους της «Φάρμας» πρόβαλε η εκπομπή το «Πρωινού» καθώς το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 έρχεται ολοταχώς μέσα στον Μάρτιο στις οθόνες μας.

Είδαμε, λοιπόν, πως θα είναι το δωμάτιο του αρχηγού, η κουζίνα και ο αχυρώνας ενώ ο Αλέξης Μίχας έδωσε αναλυτικές λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά του παιχνιδιού.

Ο αρχηγός θα προκύπτει ως εξής: Οι δύο ομάδες θα ψηφίζουν έναν υποψήφιο για τη θέση της αρχηγίες και οι δύο επικρατέστεροι θα μονομαχούν μεταξύ τους. Όλα αυτά την πρώτη ημέρα.

Τη δεύτερη ημέρα, σύμφωνα με τη “Βίβλο» του ριάλιτι θα παρακολουθούμε τους συμμετέχοντες να διαγωνίζονται σε ερωτήσεις, την τρίτη ο αρχηγός θα επιλέγει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ενώ θα λαμβάνει χώρα και το αγώνισμα επάθλου.

Την τέταρτη ημέρα σειρά έχει ο αγώνας ασυλίας για την εξαίρεση από τη διαδικασία της αποχώρησης και την πέμπτη ημέρα θα γίνεται η επιλογή του δεύτερου υποψηφίου-μονομάχου.  Τέλος, την έκτη ημέρα ο χαμένος αγρότης θα παίρνει τον δρόμο της επιστροφής αφήνοντας ένα γράμμα.

https://streamable.com/qk8079

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο αχυρώνας

Το δωμάτιο του αρχηγού που διαθέτει και δικό του μπάνιο

Η κουζίνα

Και το μποστάνι με τα ζαρζαβατικά