«Η Φάρμα» – Highlights: Ο γιδοβοσκός Τζώρτζογλου, το Σίλβερ… alert που είχε αίσιο τέλος και η «χυλόπιτα» Κατσογρεσάκη στον Ντούπη
Reality TV

«Η Φάρμα» – Highlights: Ο γιδοβοσκός Τζώρτζογλου, το Σίλβερ… alert που είχε αίσιο τέλος και η «χυλόπιτα» Κατσογρεσάκη στον Ντούπη

«Η Φάρμα» – Highlights: Ο γιδοβοσκός Τζώρτζογλου, το Σίλβερ… alert που είχε αίσιο τέλος και η «χυλόπιτα» Κατσογρεσάκη στον Ντούπη

Από όλα είχε... το μποστάνι

Σε μέγα πρωταγωνιστή της «Φάρμας» αναδεικνύεται ο Στράτος Τζώρτζογλου είτε με τις εξάρσεις του είτε με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις αγροτικές εργασίες. Στο σαββατιάτικο επεισόδιο του αγροτικού ριάλιτι όμως είχαμε και στενάχωρες στιγμές όπως και το πλέον αποτυχημένο -μέχρι στιγμής- φλερτ.

Ο γιδοβοσκός Στράτος

Από τα πιο απολαυστικά πλάνα των παικτών είναι η προσπάθειά τους να αρμέξουν και να συντονίσουν τις κατσίκες. Ο Θανάσης Πάτρας προσπάθησε με τη Μαρία Μιχαλοπούλου να αρμέξουν την «Ευτυχία», παρόλο που δήλωσε ότι δεν ήθελε να την πονέσει.

Ο αρχηγός ζήτησε από τον Στράτο Τζώρτζογλου να πάει να βάλει την Ευτυχία με το κατσικάκι της, τον Στρατούλη στο μαντρί για να θηλάσει το μικρό.

Ο γιδοβοσκός Στράτος έμοιαζε περισσότερο με θηριοδαμαστή κυνηγώντας  στον αεικίνητο Στρατούλη αλλά τελικά τα κατάφερε.

Η Μαρία ήταν όμως ακόμα πιο επιδέξια από τον υπερευαίσθητο Στράτο στο να βάλει τον Στρατούλη να βυζάξει και ο ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του!

https://streamable.com/bct8zx

Ακόμα πιο απολαυστική ήταν η σκηνή που μέσα στο μαντρί τραγούδησε Γαλλικά στις κατσίκες και έδινε οδηγίες στην Ευτυχία να αφήσει τα νεαρότερα ζώα να φάνε με εντολές!

https://streamable.com/ha6cz0

Σίλβερ… alert!

Μια στενάχωρη στιγμή έζησε η Μαρία Μιχαλοπούλου, ευτυχώς όμως με αίσιο τέλος. Το βράδυ διαπίστωσε ότι χάθηκε η Σίλβερ, το σκυλί του σπιτιού, με το οποίο είναι ιδιαίτερα δεμένη.

«Είναι το σκυλί μου. Μόνο εμένα ακούει τόσο πολύ. Εγώ τη φροντίζω» είπε.

Όλοι παίκτες βγήκαν για να τη βρουν και η ανησυχία εντεινόταν μήπως το σκυλί μπλέξει σε κάποιο συρματόπλεγμα ή πάθει κάτι.

Κάποια στιγμή το σκυλί τελικά εμφανίστηκε και η χαρά της Μαρίας ήταν απερίγραπτη.

https://streamable.com/zh2w1e

Η… πιλοτική «χυλόπιτα» στον Ντούπη

Πολύς λόγος γίνεται για τη χημεία του Ντούπη με την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Φαίνεται όμως ότι ή η παίκτρια είναι σκληρό καρύδι ή τελικά δεν τρέχει τίποτα με τον συμπαίκτη της.

Οι δυο τους χαλάρωναν στην κουζίνα και τραγούδαγαν μαζί. Αργότερα άρχισε να του εξηγεί πόσο δύσκολα είναι τα μαθήματα για να γίνει πιλότος και ότι σε ένα εξάμηνο θα έχει πάρει πτυχίο.

Ο Ντούπης έδειχνε να βαριέται με τα όσα του έλεγε η Κυριακή όπως παρατήρησε και η ίδια όταν ξαφνικά την άρπαξε και θέλησε να την αγκαλιάσει.

Εκείνη το είδε σαν παιχνίδι, αντιστάθηκε και τελικά δεν υπέκυψε.

https://streamable.com/czc6hx