Reality TV

«Η Φάρμα»: Ο Μπιλάκος που… πέταξε από χαρά που θα κοιμηθεί με τη Φένια και το απρόσμενο λουμπάγκο!

«Η Φάρμα»: Ο Μπιλάκος που… πέταξε από χαρά που θα κοιμηθεί με τη Φένια και το απρόσμενο λουμπάγκο!

«Λιοντάρι κλεισμένο σε κλουβί» ένιωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Αρχηγός για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αναδείχθηκε η Κυριακή παλεύοντας με την Κάτια που πρόκρινε σε πρώτο χρόνο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Έπειτα και από το quiz ο Θανάσης και η Έλενα εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία των υπηρετών όπως και η Μαρία λόγω δημοφιλίας.

https://streamable.com/iych56

Η Κυριακή διάλεξε για υπηρέτες τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και τη Φένια και ομολόγησε πως με αυτή της την απόφαση θα είναι ήσυχη μιας και την περασμένη εβδομάδα ο Γκρέκας και η Παναγιώταρου δεν της είχαν εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ήταν όλη την ώρα στο κατόπι τους.

Από την πλευρά του ο Μπιλάκος ξετρελάθηκε που θα κοιμόταν μαζί με το… απωθημένο του αλλά οι τουιτεράδες ήταν εκεί για να τον προσγειώσουν.

https://streamable.com/qal84f

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ένα απρόσμενο λουμπάγκο ήρθε να ταράξει την ηρεμία της «Φάρμας». Ενώ δούλευαν με τον Θανάση Πάτρα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έσκυψε κάποια στιγμή και δεν μπόρεσε να… ξανασηκωθεί. Αγχωμένος εμφανίστηκε στο κιου για την πορεία του στο παιχνίδι.

«Έπαθα σοβαρή ζημιά. Χάσαμε τη μάχη με τη μέση. Από την πρώτη στιγμή είχα ενοχλήσεις στη μέση. Έπαθα άσχημο λουμπάγκο. Ανησυχώ για τα αγωνίσματα αν βγω μονομάχος πώς θα το αντιμετωπίσω. Είναι ό,τι χειρότερο για εμένα, ένα λιοντάρι στο κλουβί» είπε.

https://streamable.com/mp95kb

Exit mobile version