«Η Φάρμα»: Την Πέμπτη ο μεγάλος τελικός – Πώς θα προκύψει ο νικητής; Τι λένε τα spoilers;
Reality TV

«Η Φάρμα»: Την Πέμπτη ο μεγάλος τελικός – Πώς θα προκύψει ο νικητής; Τι λένε τα spoilers;

«Η Φάρμα»: Την Πέμπτη ο μεγάλος τελικός – Πώς θα προκύψει ο νικητής; Τι λένε τα spoilers;

Ποιος θα είναι ο «Αγρότης της χρονιάς»;

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του «Αγρότη της χρονιάς» έχει ήδη ξεκινήσει στη «Φάρμα» καθώς ο ημιτελικός και ο τελικός του ριάλιτι θα γίνουν την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 21:00 αντίστοιχα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα δώσει το σύνθημα για τις τελευταίες δύσκολες δοκιμασίες και θα ανακοινώσει τον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008, αξίας 25.000 ευρώ.

Πώς όμως θα προκύψει αυτός ο νικητής;

Hμιτελικός

9 παίκτες που είχαν αποχωρήσει από την 7η εβδομάδα και μετά ξαναμπαίνουν στη Φάρμα.

Στον ημιτελικό, 5 παίκτες θα αγωνιστούν σε 5 αγωνίσματα.

Οι 4 που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς θα προκριθούν στον τελικό, ενώ ένας θα αποχωρήσει.

Μάλιστα στον ημιτελικό θα υπάρξει μια απρόσμενη ισοπαλία που θα οδηγήσει σε ένα επιπλέον αγώνισμα. Ο νικητής θα είναι ο 4ος φιναλίστ του τελικού.

Τελικός

Για τον τελικό, θα επιστρέψουν στη Φάρμα και οι υπόλοιποι 9 παίκτες έτσι ώστε όλοι όσοι έχουν συμμετάσχει στο ριάλιτι να είναι παρόντες στη μεγάλη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια των 4 αγωνισμάτων του τελικού, η 1η θέση θα αλλάζει συνέχεια χέρια.

Η ψηφοφορία των 18 παικτών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του τελικού νικητή που θα είναι αυτός που θα διακριθεί για την αγωνιστική του δυναμική, αλλά και για την προσωπικότητά του.

Ποιον δίνουν τα spoilers;

Πριν από λίγο καιρό, στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια είχε η Νάνσυ Νικολαΐδου είχε δηλώσει ότι η τελική τετράδα θα είναι  ο Ντούπης, η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Κώστας Γκρέκας και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, αλλά νικητής  – σύμφωνα πάντα με το spoiler της εκπομπής – θα είναι ο Κώστας Γκρέκας.